1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v závěru zápasu přisoudil tři body Vejprnicím


Branky


26
Oboustranně povedený zápas, který se odehrál na hřišti v Nepomuku, postrádal přesnější koncovku, aby se fotbaloví nadšenci ještě více bavili. Dlouho to jak díky nepřesné koncovce, tak i velmi dobrým brankářským zákrokům, vypadalo na remízový výsledek, až se v poslední minutě zápasu prosadil Martin Hejduk a Vejprnice si odvezly všechny tři body. Jak utkání hodnotí zástupci obou trenérských štábů?
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že vyhrál spíš ten šťastnější tým. Fotbal to byl dobrý, bohužel my nejsme schopní dát gól, protože si myslím, že ve chvíli, kdy Vejprnice dávaly na 1:2, tak to mohlo být už třeba 3, 4:1. My jsme to ale v té poslední minutě špatně odbránili. V zápase chytali dobře oba brankáři, hostující navíc chytil asi 3 jasné góly. Chyběla nám možná vyšší kvalita v útoku, kdy nám chyběl Knapp, Kašpar i Chalupný. Ale hráči, kteří je zastoupili, hráli dobře, takže na absenci některých se nemůžeme vymlouvat. Jak jsem řekl na začátku, myslím, že Vejprnice byly o ten gól v závěru zápasu šťastnější.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Jsme hrozně rádi za tři body z Nepomuku, ačkoliv nám podle tipovačky moc lidí nevěřilo. Povedl se nám první poločas, ve kterém jsme dali jeden gól a měli jsme tam i další příležitosti, které jsme neproměnili. Byli jsme lepší v kombinaci při přechodu přes střed hřiště, ale byl z toho bohužel jen jediný gól. Domácí měli jednu příležitost, kterou nevyužili, tak jsme o půli vedli 0:1. Hned na začátku druhé půle jsme měli další tutovku, kterou jsme opět neproměnili a potom, jak to bývá, převzali taktovku domácí, byli lepší. Do 60. minuty měli několik standardek a po jednom rohu vyrovnali na 1:1. Potom se hra trochu uklidnila, až do zhruba 80. minuty, kdy měli domácí ohromnou gólovku, ale gólman Vavrík nás podržel. No a my jsme chvilku před koncem nakonec skórovali na 1:2 po centru ze strany. Po těch třech gólech, kdy jsme v minulých zápasech přišli o body taky už víme, jak to chutná na té druhé straně. Takže jsme za to hrozně rádi a věříme že ještě nějaký bod v posledním zápase s Chotíkovem získáme.



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - M. Šafanda [-] (80. L. Sládek [-] ) , J. Nový [-] (83. M. Berkovec [-] ) , D. Šmíd [-] (88. D. Jára [-] ) , T. Voráček [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Kalabza [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Kolář [-] , F. Heindl [-] , A. Heller [-] (82. M. Venda [-] ) , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , D. Vodrážka [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , L. Tarantík [-]

ŽK: 39. M. Baran , 66. A. Viktora , 71. M. Šafanda , 80. J. Nový - 11. F. Heindl , 38. M. Hejduk , 77. V. Puhlovský .
Hráči zápasu: J. Bayer .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - LAPÁK Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba týmy mají výkony jak na houpačce. Těsná výhra Nepomuku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů