1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice díky umělce dvakrát zaskočily obranu Rapidu


Branky


25
Z důvodu dalších vydatných dešťů, které nedokázalo rapidské hřiště pobrat, se rozhodlo o využití náhradní varianty - umělky na blízkém Sencu. Málokomu se tato volba líbila, ale již nebylo rozumné utkání odkládat jako v minulých kolech, obě mužstva chtěla zápas odehrát.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Začátek zápasu byl pro radnické výborný. Už v první minutě se po vyslání centru za obranu, i díky umělému povrchu, kdy míč "domácího" obránce po odskoku přeskočil, dostal Martin Habr, který skóroval. Ale byl nachytán v ofsajdu. V 5. minutě si podobnou akci zopakoval, obrana si z předchozí situace nevzala ponaučení, ale radnický útočník ano, vyvaroval se ofsajdovému postavení a zavěsil na 0:1. Rapid se následně do svého soupeře obul, ale jednalo se zejména o centry, nebo nedokončené akce kolem vápna. Avšak jeden z Kleknerových centrů v bráně hostů skončil, když si na něj na přední tyč naběhl Šimon Fikrle, jeho střelu ještě tečoval Rýdl a míč skončil mimo brankářův dosah. Herní převahu na míči měli ve zbytku poločasu spíše domácí, kteří jí ale nedokázali využít. Neproběhla žádná průniková nahrávka, ani střela z dálky, pouze se hra motala kolem vápna a občas se vyslal nějaký centr, se kterým si radnická obrana poradila. Ve 24. minutě navíc někdejší hráč Rapidu, František Polášek, dokázal využít Krčův pas za obranu podobně, jako před ním Habr a poslal Radnice opět do vedení. Rapid tedy ještě více zatlačil, ovšem opět pouze platonicky. Nejnebezpečnější byli domácí z rohových kopů, ale ani z nich nedokázali zakončit, nebo byl u míče dříve brankář. Poločas tak skončil jednogólovým vedením Radnic. Po výměně stran se obraz hry z konce poločasu neměnil. Hosté zodpovědně bránili a snažili se využít rychlých protiútoků. I když Rapid mohl po jednom z rohových kopů srovnat, kdyby Černický netrefil zblízka dobře umístěný obličej hostujícího brankáře, zůstával domácí celek stále ve ztrátě. Jak se přibližoval konec zápasu, přibývalo i více důrazu na obou stranách, jelikož oba týmy stále měly o co hrát. Nicméně tlustou čáru ve snaze Rapidu dal deset minut před koncem František Polášek, který z další rychlé akce a chyby domácí obrany navýšil na 1:3. Radnický snajpr mohl přidat dokonce ještě jednu branku, ale v samostatném úniku s Matějem Svobodou se nedokázal rozmyslet, zda přihrát nebo vystřelit a tak míč ukličkoval, zadrbal.


Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zápas hraný na umělce na Sencu, se nám příliš nepovedl a dal by se shrnout asi takhle... Dvakrát minela jednou námaz a 3:1 jako nic. Bohužel jsme to soupeři hodně usnadnili a ten byl po našich chybách velice produktivní, na rozdíl od nás. Jinak byl zápas vcelku vyrovnaný, hosté vzhledem k rychle vstřelenému gólu hráli zezadu a čekali na rychlé brejky. My jsme možná byli trochu víc na míči a měli jsme i pár šancí, ale využili jsme jen jednu a tak si hosté došli pro zasloužené vítězství, protože se třemi darovanými góly se vyhrává celkem snadno. Nám nezbývá než uhrát nějaké body v posledním zápase ve Stříbře.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Před začátkem jsme se snažili předat mužstvu všechny potřebné informace k utkání - hřiště UMT, silné i slabé stránky soupeře, atd.. Mužstvo na vše zareagovalo velmi dobře. Na branku Martina Habra stačil Rapid ještě odpovědět, ale na branky Fandy Poláška ve 24. a 81. minutě už odpověď nenašel. Neříkám, že jsme byli lepší, ale na našich chlapech bylo vidět, že chtějí uspět. Všichni se podřídili společnému úspěchu a 3 body jsou naše.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] , M. Jandík [-] , D. Matějka [-] , Š. Fikrle [-] (56. J. Holík [-] ) , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (75. M. Zuna [-] ) , J. Kadlec [-] (56. A. Kellich [-] ) , Š. Fikrle [-] (69. P. Nový [-] ) , P. Řezníček [-] (46. T. Ježek [-] ) , D. Kořenek [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] , D. Krč [-] - P. Spěváček [-] (90. V. Melich [-] ) , L. Brož [-] , D. Fencl [-] - M. Habr [-] (79. M. Svoboda [-] ) , J. Draský [-] (66. Š. Huttr [-] ) , F. Polášek [-]

ŽK: 21. P. Spěváček .
Hráči zápasu: M. Habr , F. Polášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRŮS František - ŘÍHA Zdeněk, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Nemůžu jinak, jedeme pro 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích