2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený závěr zápasu a plno udělených karet... To byl souboj Nýrska s Nepomukem


Branky


30

Nepomuk dorazil na hřiště Okuly oslaben o svého snipera a další hráči se mu během zápasu zranili. Toho nýrští vlčáci dokázali využít a brzy se dostat do vedení. Gólů mohlo být více, ale domácí se v koncovce tradičně trápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól domácích přišel v 11. minutě, když nikým neodklizený míč prošel i přes neobratně zasahujícího brankáře hostů celým vápnem ke Karlu Kalivodovi ml., a ten s klidem na kopačce do prázdné brány proměnil. Ve 24. minutě pak přišla první kuriózní situace ze strany sudího Rubáše, když hostujícímu kapitánovi ukázal za faul před vápnem červenou kartu, aby se hned opravil, jelikož sáhl do špatné kapsy a ukázal pouze kartónek barvy žluté. Do přestávky se pak několikrát vyznamenal Větrovec, který držel pouhou jednobrankovou ztrátu svého týmu, pro své ofenzivní plejery.

 

Ve druhém dějství se hrál důrazný fotbal, při kterém se zvyšovaly negativní emoce na obou stranách. Nýrsko pokulhávalo v zakončení, Nepomuk se do něj těžko dostával a dlouho tak nepřibyla žádná branka. Za to v 80. minutě, po zákroku na Bastla, který sudí nejprve nevyhodnotil jako faul, obdržel žlutou kartu hostující Tříska a po něm za slovní protesty pro nečinnost s píšťalkou také domácí trenér Kalivoda. I na straně Nýrska se na hrací ploše žlutilo. Za záchrannou brzdu v 87. minutě zatáhl na polovině hřiště Švec. Až 90. minuta přinesla rozuzlení, zda ještě padne jeden gól na jedné ze stran, či nikoliv. Ve vápně se opět činil Větrovec, který z blízka skluzem pokryl domácího útočníka, jenže jej i poslal k zemi a rozhodčí Rubáš ukázal na penaltový puntík. To už nevydržel hostující trenér Viktora, který se slovně pustil do rozhodnutí sudího a ten jej po dvou žlutých kartách vykázal z hrací plochy. Po jedné žluté pak dostal i jeho asistent Slach. Nic to neměnilo na tom, že se zahrávala penalta, kterou bezpečně proměnil Karel Kalivoda ml. a svou druhou brankou ukončil toto utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Hráli jsme o něco lépe než v Holýšově, ale zase jsme trpěli v koncovce. Mělo to skončit větším rozdílem a udělat lidem, kteří na hřiště dorazili, větší radost. Škoda, že rozhodčí svými nepřesnými rozhodnutími na obě strany zbytečně rozhodil obě mužstva.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Nýrsko vyhrálo zaslouženě, od větší nálože nás podržel brankář nebo branková konstrukce. Závěr byl zbytečně emotivní kvůli slabšímu výkonu rozhodčích a penalta v poslední minutě si myslím vůbec neměla být. I když už nic na výsledku neměnila. Takže zaplatíme pokuty za karty a pojedeme dál.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - D. Kotlan [-] (86. A. Antonovics [-] ) , M. Bastl [-] (81. D. Vávra [-] ) , M. Brož [-] , Š. Švec [-] , J. Čanecký [-] , Z. Mašek [-] (70. P. Výtisk [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , J. Pavlík [-] , M. Vlček [-]

FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - P. Panc [-] , M. Baran [-] (74. A. Tříska [-] ) , J. Vosyka [-] (64. L. Sládek [-] ) , M. Kašpar [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , D. Šmíd [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , A. Viktora [-] (35. J. Kalabza [-] )

ŽK: 87. Š. Švec - 24. M. Baran , 44. J. Kalabza , 80. A. Tříska .
Hráči zápasu: K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - JAKŠ Jan, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě je Nýrsko silné a nedá Nepomuku šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích