3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk si po dvou měsících opět poradil s Radnicemi podobným scénářem


Branky


33

Na konci předchozí soutěže, se v posledním kole střetla mužstva Nepomuku a Radnic, na půdě jihoplzeňského celku. Tehdy se domácí fotbalisté radovali hned ve 4. minutě z první branky a o další se v průběhu druhého dějství postaral, stejně jako v prvním případě, Tomáš Knapp. Tentokrát to nebylo jiné...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 3. minutě se rozvlnila síť za radnickým Volákem, který byl spolu s jeho obranou svědkem rychlého protiútoku, který vedl nejlepší střelec krajského přeboru minulé sezóny. Ten ve vápně našel na druhé straně nabíhajícího Jakuba Vosyku a nepomucký útočník neměl se zakončením do odkryté brány problém.

 

Radnice pak převzaly otěže hry, ale i přes nekolik slibných šancí, se do gólovky nedostaly. Hru hosně ovlivnilo spousta faulů, výrazněji na straně domácích. Avšak standardky si domácí borci pohlídali. Když už to vypadalo, že tam něco hostům padne, vytáhl se výborným zákrokem Flandera.

 

Druhé dějství mělo z kopaček Radnic začít jinak, než začalo. Po chybě v rozehrávce na půli hřiště se totiž do samostatného úniku hnal Tomáš Knapp, který nedal hostujícímu gólmanovi moc šancí a s přehledem tvrdou střelou uklidil na vzdálenější tyč. Hosté se neponaučili a podobná situace se ještě třikrát opakovala a jednou se domácí opět prosadili. Akce jak přes kopírák z 50. minuty, opět Tomáš Knapp tváří v tvář Volákovi, tentokrát míč zvedl o metr výš, jinak cílil do stejného místa - 3:0.

 

Radnice i přes držení míče po většinu zápasu a i přes vytvoření mnoha šancí na gól, nedokázaly do 76. minuty nic proměnit. Potom si do rozhozené obrany sám zavezl míč Petr Spěváček a vymetl levou šibenici. Jediná střela, se kterou nemohl Flandera nic dělat. Nicméně poté svůj tým opět několikrát podržel a domácí mohli slavit zisk tří bodů. Hosté už se z branky vícekrát neradovali.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Nám se opět podařilo vsítit rychlou branku, díky které jsme soupeře dostali pod tlak. Radnice měly po většinu zápasu míč na kopačkách, ale my jsme velmi dobře bránili a využívali rychlých protiútoků. Hosté se pak sami vlastními chybami připravili o šanci bodovat. Velmi dobře nám také zachytal brankář Flandera a samozřejmě nemohu zapomenout na Knappa, který připravil všechny branky.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Před utkáním si říkáme, že bude důležité pohlídat si začátek, protože potom se hraje v Nepomuku špatně. Prásk, 3. minuta - 1:0, co na to říct!? Od té doby se naši kluci maximálně snažili, hráli odvážně, aktivně, vytvářeli si brankové situace, ale nic tam nespadlo. Druhý poločas se hrál ve stejném duchu. Domácí hráli soustředěně do defenzivy a čekali na rychlé brejkové situace, které mistrovsky zakončuje Tomáš Knapp. My hrozně chybujeme v krkolomné rozehrávce a soupeřům takto nahráváme. Na naší straně odehrál dobré utkání Pavel Aubrecht, Petr Spěváček a Honza Vaščák, ale co je to platné, když takto chybujeme a na druhé straně nejsme střelecky efektivní. Bojovat budeme dál, mužstvo má dobrý charakter, jen nám z logických důvodů chybí větší fotbalová lehkost.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - A. Viktora [-] (77. L. Sládek [-] ) , M. Kašpar [-] (77. A. Tříska [-] ) , T. Knapp [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , R. Rous [-] (61. M. Šafanda [-] ) , M. Skala [-] , P. Váňa [-] (26. M. Berkovec [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , J. Vaščák [-] , M. Krč [-] (74. J. Draský [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Rýdl [-] (84. D. Fencl [-] ) - L. Brož [-] , Š. Huttr [-] , P. Spěváček [-] - F. Polášek [-] (74. M. Habr [-] ) , P. Aubrecht [-]

ŽK: 19. P. Panc , 34. M. Berkovec , 37. A. Viktora , 90. M. Baran - 88. J. Draský .
Hráči zápasu: M. Flandera , T. Knapp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SCHVEINERT Radek, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Benedikt
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém budou mít mírně navrch domácí - 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích