1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodly branky v prvním poločase, Černice dokázaly pouze snížit


Branky


27

Černice ve svém prvním zápase sezóny (první kolo s Rapidem bylo odloženo) nedokázaly na svém hřišti bodovat. Tak jak je u obou týmů tradiční, dobře fungovaly obrany obou týmů, avšak tomu první minuty zápasu nenasvědčovaly. Nakonec rozhodl gól zhruba po půl hodině hry, hosté si následné vedení pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko se velmi brzy díky Imrichu Vargovi dostalo do vedení a o půl hodiny později, po rychlém brejku zvýšil z blízka jeho útočný kolega, Zbyněk Mašek. Nýrsko tak ze své úvodní, precizní hry, vybojovalo dvoubrankové vedení, po kterém v kabině jistě panovala pohoda.

 

Pohoda ale byla až moc veliká, jelikož se projevila na hře hostů, kteří svým výkonem zavdávali rozčarováním na své lavičce. Domácí zhoršeného výkonu svého soupeře brzy využili a v 54. minutě vsítil na 1:2 střídající Jaroslav Nedvěd, jenž využil pobídku od spoluhráčů po akci z pravé strany. Více svých šancí ale domácí do závěrečného hvizdu využít nedokázali, a tak se museli smířit se smolnou porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Měli jsme špatný vstup do utkání, kdy nám hosté odebírali všechny míče a ostatní jsme si nepřesně přihrávali. V prvních třiceti minutách byl soupeř lepší a ze tří brejků nám dal dvě branky. Potom jsme měli mírnou převahu my až do konce zápasu, ale více než jednu branku naší útočníci nedokázali vstřelit.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Velmi bojovný zápas, ve kterém jsme v prvním poločase byli lepším týmem a zaslouženě jsme po pěkných akcích proměnili šance. Druhý poločas byl z naší strany hrozný. Tým z Černic tlačil a jen jsme se snažili neprohrát. Ale za body jsme rádi.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - J. Petr [-] , K. Fürbacher [-] - J. Müller [-] , T. Hrach [-] (84. V. Motlík [-] ) , M. Mur [-] (46. J. Nedvěd [-] ) , K. Zeliński [-] (62. J. Pipaš [-] ) , P. Toman [-] - J. Peterka [-] (80. J. Miletínský [-] ) , M. Chvojka [-] (84. M. Trnka [-] ) - F. Švejda [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - I. György [-] (84. J. Taušek [-] ) , P. Výtisk [-] , Z. Mašek [-] , M. Bastl [-] , D. Kotlan [-] (90. V. Kovařík [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] (90. A. Bastl [-] ) , J. Pavlík [-]

ŽK: 58. K. Zeliński - 62. K. Kalivoda ml. .
Hráči zápasu: M. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Šimsa
Tip experta: remíza

Černice sice trochu oslabily, ale doma 1. zápas sezony neprohrají, dávám taky remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů