4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Úval zakončil podzim výhrou! Lysá utrpěla druhou porážku v řadě


Branky


58. Š. Urban , 73. Š. Urban , 77. J. Flóro , 88. J. Flóro - 7. O. Veselý , 68. O. Janda
10

Úvaly, které pod vedením trenéra Lukáše Kučery vstoupily do sezóny nad očekávání, vzhledem k tomu, že minulý ročník se jeho celek nacházel v soutěži o úroveň nižší. Naopak Lysá se trápí a aktuálně se po domácí prohře s Poděbradami nachází na místě 11.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup

Od prvních minut bylo patrně znát, který tým je tabulkově silnějším. Úvaly držely míč na svých kopačkách, ale po celou první pětačtyřicetiminutovku nenašly recept na prolomení obrany hostů.

Na domácích byla znát velká chuť a skvělý pohyb, ale chyby v koncovce dělaly výběru Úval potíže a ještě hůře bylo v 7. minutě, kdy se po velké obranné chybě prosadil Ondřej Veselý.

Po zbytek první půle obraz utkání připomínal spíše bitvu od vápna k vápnu, bez větších šancí a branek, což znamenalo lehce překvapivé poločasové vedení hostů

Faktor Flóro a Urban

Do druhého poločasu vstoupili domácí zlepšeným výkonem a s mnohem větší dávkou energie, která je poháněla směrem k vyrovnávací brance, která za nedlouho doopravdy padla, kdy se po milimetrové přihrávce od Hološka prosadil Urban a srovnal skóre.

Lysá se ale z daleka nevzdávala a na hřišti Úval podávala jeden z nejlepších výkonů podzimu a to i zásluhou Brabce s Křížem, jenž neustále prověřovali obranu domácích, což vyústilo v další vedení, které pro hosty zařídil v 68. minutě Janda.

Úvaly si ale nedaly s vyrovnáním vůbec na čas, jelikož v 73. minutě našel Urban před brankou Flóra a bylo vyrovnáno.

To ale ještě hosté nevěděli, že o pouhé 4 minuty později přijde další rána o kterou se tentokrát postaral svoji druhou brankou v utkání Flóro.

Po chvilce od této branky měl obrovskou šanci Matěj Brabec, který ukázal svůj fotbalový um a prošel přes půl hřiště až na velké vápno, ale pro jeho smůlu jeho střelu lapil brankář domácích.

 

Následně přišla 88. minuta utkání, která o všem již rozhodla a Flóro vstřelil 4. branku svého týmu, čímž zajistil 3 body pro úvalský výběr.



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Lukáš Kučera: Bohužel nám nevyšel 1. poločas, herní převaha a náznaky šancí byly na naší straně, ale nebezpečnější byl soupeř. V kabině jsme si řekli, že hru musíme zrychlit, zjednodušit, být přímočarý a to vše v 2. poločase začalo platit. Lysá se sice snažila hrát, ale s přibývajícím časem síly ubývaly a byla jen otázka času, kdy dáme branku. Musím kluky pochválit, 2x v zápase prohrávali a vždy se dokázali zvednout a otočit nepříznivý stav.

FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: Dnes jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů podzimu a celkově si myslím, že to bylo oboustranně zajímavé a kvalitní utkání, z kterého jsme bohužel vyšli bodově na prázdno, i když jsme dvakrát vedli a nevyužili řadu šancí. Soupeř má velkou kvalitu do ofenzivy, ale hlavně první půli je organizovanou obranou nepouštěli do gólových šancí a sami jsme byli nebezpeční v rychlých kontrech, ale nedokázali jsme do poločasu navýšit vedení, což nás nakonec stálo body.



Sestavy


SK Úvaly
J. Fischer [-] - V. Křelina [-] , Š. Urban [-] (85. F. Kokeš [-] ) , J. Flóro [-] , P. Marčík [-] (72. I. Bačo [-] ) , M. Novák [-] (46. M. Kubelka [-] ) , D. Bozděch [-] , J. Lokša [-] (72. M. Schovanec [-] ) , M. Kalafut [-] (88. O. Benčič [-] ) , T. Mika [-] , F. Hološko [-]

FK Slovan Lysá
V. Rathouský [-] - J. Kříž [-] (86. S. Ježek [-] ) , P. Müller [-] , M. Švorba [-] , A. Schneiberg [-] (82. J. Kodeš [-] ) - F. Vránek [-] , O. Janda [-] , M. Urban [-] , O. Veselý [-] - M. Brabec [-] , T. Kříž [-] -

ŽK: 61. A. Schneiberg , 65. M. Urban .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: BUDIL Daniel - BRÝL František, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 10:51
Samuel Mičuta

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra Úval, kteří mají zkušené a kvalitní mužstvo, Lysá odjede s větším gólovým přídělem

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:20

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích