3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas rozhodl! Dolní Bousov zvládl další utkání


Branky


8

Dolní Bousov se po nedávné prohře lídra tabulky dotáhnul už na pouhé 3 body a určitě budeme všichni čekat na utkání právě mezi Dolním Bousovem a Poříčím nad Sázavou. Naopak soupeř z Votic se tuto sezónu trápí a nachází se ve spodních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměnění šance

Tým domácích do zápasu vstoupil s pár změnami, kvůli absenci více hráčů. Z důvodu nemoci se museli obejít bez kapitána Horáka, k němuž se přidal Klíma a z pracovní povinností nemohli nastoupit Klíma a Horák. Naopak po zranění se vrátil Merva.

Hned v úvodu utkání bylo jasné, kdo bude panovat tomuto utkání a již v prvních minutách měl po rohu Bělíka dobroz palebnou pozici Ježek, ale míč netrefil přesně.

Následně šel na brankáře Tůmu z pravé strany sám Tomáš Honc, ale lob nasměroval nad branku, stejně tak dopadla dalekonosná střela Zdeňka Bělíka. Hosté se dostali do slibné šance po naší špatné rozehrávce, ale obrana v čele s Martinem Sýkorou zafungovala výborně.

Další střely Pažouta, Kasala, Pavliše, Falty a hlavičky Keszega a Boška skončily u výborně chytajícího Jana Tůmy.

 

Právě Tůma byl hlavním důvodem, proč se do šaten šlo za bezbrankového stavu.

Prolomení zdi

Nástup na druhou polovinu utkání byl pro domácí ve stejné podobě, jako na začátku utkání, jenže teď s rozdílem gólové radosti.

V 54. minutě se stoperovi hostí při odkopu svezl míč, poslal ho do břevna vlastní branky, kde ho následně napálil do sítě  Keszeg.

Hned poté přišla další šance, Zdeněk Bělí našel před brankou Pažouta, kterého opět vychytal hostující gólman. V 56. minutě skončila střela Falty po teči na rohovém kopu. Další skvělou přihrávku Bělíka poslal hlavou do břevna Boško.

 

V 70. minutě se do stejné šance jako v první půli dostal Honc, ale jeho lob opět skončil nad brankou.

 

Druhou branku domácího výběru dal Zdeněk Bělík, v pokutovém územi pohotově napálil míč do sítě po přihrávce Tomáše Honce 2:0.

 

V 82. minutě stříle těsně vedle z trestného kopu Pažout. Konečnou podobu skóre stanovil hned po svém nástupu na hřiště v 89. minutě Lukáš Zvěřina, naběhl si na zpětnou přihrávku od Milana Mervi a prudkou střelou nedal Janu Tůmovi šanci, 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Díky divákům a fanouškům, kteří nás v chladném a deštivém počasí prišly povzbudit a napomohli nám k cestě za výhrou v tomto utkání.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Ježek [-] , D. Boško [-] , A. Pavliš [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] (46. J. Šolc [-] ) , T. Honc [-] (86. M. Merva [-] ) , J. Keszeg [-] (88. L. Zvěřina [-] ) , M. Falta [-] , Z. Bělík [-] - M. Pažout [-] (90. O. Šimek [-] )

SK Votice
J. Tůma [-] - J. Říha [-] , L. Tábořík [-] , R. Munkači [-] (81. R. Typta [-] ) , T. Kramný [-] , M. Štork [-] , M. Slunečko [-] , T. Říha [-] (74. M. Hřebec [-] ) , M. Sládek [-] , M. Baťha [-] , J. Šlejmar [-]

ŽK: 84. J. Keszeg - 78. L. Tábořík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUSÁK Jan - BENEŠ Adam, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra domácích

Dolní Bousov nepřipustí překvapení a porazí tým z Votic.