1:3
(1:2)
7. J. Rottner
36. F. Jančí
52. J. Emmer (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenská rezerva potvrdila formu, v Nelahozevsi zvítězila 3:1


Branky


11. V. Vymětalík - 7. J. Rottner , 36. F. Jančí , 52. J. Emmer (vl.)
7

B-tým Kladna měl před utkáním z posledních dvou zápasů skóre 15:1. Dnes přijel na horkou půdu do Nelahozevsi, která neprohrála už tři zápasy v řadě. Mírně favorizované Kladno dnes mělo navrch a i přes bojovný a srdnatý výkon Dynama bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky a kladenský gól do šaten

Kladenská rezerva má skvělé vstupy do zápasů a výjimkou nebylo ani dnešní utkání. Už v 7. minutě vedli hosté 1:0, kdy se po centru Veinera trefil střelou z voleje Jakub Rottner.

 

Domácím se podařilo odpovědět o čtyři minuty později. Po přihrávce Holého se povedenou střelou prosadil Vladimír Vymětalík.

 

Brankových příležitostí poté ustálo. Hosté se snažili dostat do vápna kombinační hrou, nelahozevští ale svědomitě bránili.

 

Ve 36. minutě se kladenští přeci jen znovu dostali do vedení. Po dalším centru Veinera se hostující útočník Filip Jančí trefil střelou na zadní tyč.

 

V závěru úvodního dějství ještě mohl vyrovnat Janovský, jeho střela ale pouze orazítkovala břevno Cimrmanovy branky.

 

První půle tak skončila výsledkem 2:1 pro hostující celek.

 

Vlastní gól domácích

Že má Kladno dobré vstupy do utkání platí i o druhých poločasech a to se potvrdilo i dnes. Ani ne po deseti minutách hry vedli hosté 3:1. Po dalším centru výborně hrajícího Veinera si balón srazil do vlastní branky kapitán Jaroslav Emmer.

 

Utkání už se poté dohrávalo. Kladno se zatáhlo, kontrolovalo výsledek a Dynamo už si žádnou příležitost ke snížení nevypracovalo.

 

Třízápasová série Dynama bez prohry tak končí, Nelahozeves podlehla na domácím hřišti kladenské rezervě 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Utkání bylo velice kvalitní z obou stran, Kladno ale bylo lepší a zaslouženě vyhrálo. Kluci ale makali a musím je pochválit. Jak už jsem říkal, utkání se mi oboustranně líbilo.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Myslím si, že jsme si tři body zasloužili. Podle toho, jak se to vyvíjelo, tak asi jo. Musím říct, že to ale nebylo nic lehkého, byl to velice těžký zápas.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Kučera [-] , J. Emmer [-] , J. Vorel [-] , P. Dubský [-] , T. Pokorný [-] (82. D. Kaplan [-] ) , D. Valda [-] , D. Kulhánek [-] , J. Holý [-] , A. Janovský [-] (60. R. Kochman [-] ) , V. Vymětalík [-]

SK Kladno B
A. Cimrman [-] - T. Čapek [-] , M. Veiner [-] , J. Pechr [-] , T. Abrham [-] , L. Pospíšil [-] , D. Šíma [-] (83. T. Fedorišin [-] ) , F. Jančí [-] (82. O. Čermák [-] ) , J. Rottner [-] , J. Kolářský [-] , O. Noll [-]

ŽK: 62. V. Vymětalík - 66. T. Abrham , 86. T. Fedorišin , 90. J. Rottner .
Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Němčanský
Tip experta: výhra hostů

Kladnu se teď velice daří a určitě budou chtít navázat dalšími třemi body. V Nelahozevsi je ale vliv domácího prostředí, kvůli specifickému hřišti, hodně cítit a Kladno nečeká nic lehkého.