2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty a vyrovnání v posledních pěti minutách! Rezerva Slaného vybojovala na půdě Nového Strašecí bod


Branky


7

Na půdu Nového Strašecí, které v probíhajícím ročníku ještě nezvítězilo, přijela rezerva Slaného. Ta na tom před utkáním nebyla o moc lépe, jelikož si v minulém kole po výhře nad Rakovníkem připsala teprve své druhé vítězství v sezoně. Dnes to pro domácí dlouho vypadalo na první tříbodový zisk, hostům se ale podařilo srovnat během posledních pěti minut základní hrací doby!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácího Šrédla a červená karta

V první půli měli navrch domácí, kteří se již v 7. minutě dostali do vedení. Trefil se nejlepší novostrašecký střelec v probíhajícím ročníku Jan Šrédl.

 

Stejný muž vedení domácích navýšil v 18. minutě, a Nové Strašecí tak vedlo 2:0.

 

Hosté si moc příležitostí nevytvářeli, naopak domácí mohli své vedení ještě navýšit. To se jim ale nepovedlo, i díky povedeným zákrokům hostujícího brankáře Petra Junka.

 

V závěru úvodního dějství přišla další komplikace pro hosty, kdy musel po druhé žluté kartě předčasně opustit hřiště Adam Rehwald.

 

Do kabin tak o poločase odcházeli výrazně spokojenější domácí, kteří po pětačtyřiceti minutách vedli nad soupeřem ze Slaného 2:0.

 

Slanský comeback a druhá červená karta

Hned v úvodu druhé půle se hosté dožadovali pokutového kopu, rozhodčí ale na penaltu neukázal.

 

Po hodině hry napřáhl z dálky domácí Mrázek, jehož projektil skončil na tyči.

 

Kdyby byla střela novostrašeckého kapitána o pár centimetrů přesnější, bylo by s nějvetší pravděpodobností rozhodnuto. Takhle se hosté ještě dokázali nadechnout a v posledních pěti minutách základní hrací doby předvedli fantastický comeback.

 

V 86. minutě nejprve po standardní situaci snížil na 1:2 i s přispěním domácího brankáře Zdeněk Volek a v nastavení vystřelil slanskému béčku bod po rohovém kopu Lukáš Herčík.

 

Následovala druhá červená karta zápasu a znovu pro hráče z hostujících řad. Po strčení do protihráče musel předčasně do sprch Petr Danda.

 

Poté přišlo ještě dlouhé nastavení, ve kterém už ale žádné z mužstev nedokázalo rozhodnout zápas ve svůj prospěch, a slanská rezerva tak nakonec po divokém utkání veze z Nového Strašecí bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: V prvním poločase jsme byli lepší my, vedli jsme 2:0 a náskok jsme mohli ještě navýšit. Ve druhé půli to ale byl zase soupeř, který byl lepší a v posledních pěti minutách dokázal vyrovnat stav zápasu.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Na to, že jsme byli v deseti, tak byl druhý poločas z naší strany skvěle odbojovaný. Bod určitě zasloužený. Myslím, že v jedenácti bychom tam uhráli body všechny tři.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - P. Nováček [-] , J. Trégr [-] , J. Gregor [-] (65. M. Mžourek [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Mrázek [-] (46. J. Paluba [-] ) , M. Krupička [-] (59. D. Holub [-] ) , M. Erba [-] , J. Šrédl [-] , J. Čech [-] (85. O. Bačo [-] ) , L. Mrázek [-]

SK Slaný B
P. Junek [-] - Z. Řehák [-] , J. Krym [-] (65. A. Beneš [-] ) , M. Marek [-] (90. M. Zelenka [-] ) , L. Herčík [-] , P. Danda [-] , L. Danda [-] (78. J. Říčka [-] ) , A. Rehwald [-] , Z. Volek [-] , P. Volgner [-] , T. Vimr [-]

ŽK: 39. J. Šrédl , 71. J. Čech , 78. J. Paluba , 90. M. Mžourek - 5. Z. Řehák , 13. A. Rehwald , 16. T. Vimr , 35. P. Volgner , 38. L. Danda . ČK: 44. A. Rehwald , 90. P. Danda .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radek Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Nové Strašecí se po sérii porážek zmátoří a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích