Z. Volek 19.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Slaného podruhé v sezoně zvítězila, doma porazila Rakovník


Branky


19. Z. Volek
8

Slanské béčko vstoupilo do nové sezony suverénní výhrou 4:0 nad Klecany. Pak ale přišla Kosoř, Chlumec, Vestec a slanská rezerva už nebodovala. Teď proti ní stál Rakovník, který si v minulém kole poradil s Podlesím. V dnešním utkání měli navrch domácí, kteří po více jak měsíci zaznamenali bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Slaného zařídil Volek

Tempo hry udávali od úvodního hvizdu domácí. Byli více na balónu, kontrolovali hru a dostávali se do gólových příležitostí.

 

V 19. minutě se dostali do vedení. Hosté nechali slanskému Volkovi příliš prostoru za vápnem a ten přesnou střelou k tyči poslal rezervu Slaného do vedení.

 

Domácí mohli o chvíli později vést už o dvě branky. Přesnou hlavičku mířící do branky ale skvělým reflexem zneškodnil hostující brankář Pešek.

 

Hosté se v první půli dostali do slibné situace pouze jednou, a to po půlhodině hry. Z levé strany se až před brankáře dostal Vydra, místo zakončení ale zvolil přihrávku pod sebe, která nenašla svého adresáta.

 

Úvodní dějství tak skončilo příznivěji pro domácí borce, kteří po pětačtyřiceti minutách vedli nad Rakovníkem 1:0.

 

Slaný si vedení pohlídalo

Ve druhém poločase to byli znovu domácí, kteří na hřišti dominovali a měli několik příležitostí k tomu, aby svůj náskok navýšili. Buďto ale slanské zradila koncovka, a nebo ztroskotali na skvělém Peškovi.

 

Hosté se snažili o vyrovnání, na dostřel Junkovy branky se ale skoro nedostali. V 74. minutě navíc přišla komplikace, kdy musel kvůli zranění vystřídat stoper Šindler.

 

Jediná šance Rakovníka ve druhé půli přišla zhruba čtvrthodiny před koncem, kdy po šikovné práci s míčem vystřelil z hranice vápna Schwendt. Jeho projektil ale těsně minul domácí branku.

 

Ve zbytku zápasu si hosté vytvořili tlak, bohužel pro ně to ale bylo jen obléhání soupeřovy branky bez nějakého výraznějšího ohrožení.

 

Slaný "B" si tak po výhře 1:0 nad Rakovníkem připsal druhou výhru v probíhajícím ročníku.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Jednoznačný zápas, ve kterém jsme konečně hráli dobře, akorát jsme neproměnili spoustu šancí, měli jsme tak čtyři nebo pět vyložených příležitostí. Hosté měli jednu střelu na bránu. Výsledek jsme kontrolovali celý zápas a vítěznou branku jsme ve finále vstřelili z té nejmenší šance. Myslím, že vítězství bylo před pěknou diváckou kulisou zasloužené.

SK Rakovník
Jiří Kučera: Zasloužené vítězství domácích a jen výborný výkon Peška nás zachránil od vyšší porážky. Směrem dopředu jsme zejména v prvním poločase byli neškodní a patnáctiminutový výkon po změně stran, který snesl alespoň nějaké měřítko, na lepší výsledek nestačil.



Sestavy


SK Slaný B
P. Junek [-] - M. Marek [-] (72. J. Říčka [-] ) , P. Danda [-] , Z. Řehák [-] , P. Volgner [-] , J. Trnka [-] (46. A. Rehwald [-] ) , Z. Volek [-] (90. T. Dulovec [-] ) , L. Danda [-] , T. Vimr [-] , J. Hořejší [-] (62. J. Krym [-] ) , L. Herčík [-]

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Sabo [-] , J. Vydra [-] , V. Čadek [-] , Z. Schwendt [-] , Z. Jonák [-] (70. M. Valcha [-] ) , J. Šindler [-] (74. J. Pavlík [-] ) , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , T. Itner [-] , T. Kotaska [-] (80. J. Holý [-] )

ŽK: 85. Z. Řehák , 89. P. Junek - 79. Z. Schwendt , 79. T. Itner , 81. T. Pucholt , 85. J. Holý .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Jarolímek Roman - ŠTEFAN Michal, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Abrham
Tip experta: remíza

Bitva skončí plichtou.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích