J. Kučera 16. (p.)
T. Pokorný 90.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Nelahozevsi! Infarktový závěr vyústil v dělbu bodů mezi Dynamem a Milínem


Branky


16. J. Kučera (p.) , 90. T. Pokorný - 81. L. Rom , 88. S. Gabriel
8

Dynamo Nelahozeves schytalo v minulém kole porážku 5:0 na půdě Jíloviště. Dnes proti němu stál další těžký soupeř, a to Milín, který v minulém kole nasázel Kralupům osm gólů. Dnešní utkání bylo nahoru dolů a potencionální vítěz se stále měnil. Nakonec z toho byla remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích z penalty

První poločas patřil domácím, kteří měli převahu a více se dostávali do gólových příležitostí.

 

V 16. minutě byl ve vápně faulován nelahozevský Pekárek a rozhodčí ukázal na penaltu. Tu proměnil Jakub Kučera, a Dynamo tak vedlo nad Milínem 1:0.

 

Domácí mohli ve zbytku první půle své vedení ještě navýšit, to se jim ale nepovedlo.

 

Úvodní dějství tak skončilo lépe pro nelahozevské fotbalisty, kteří vedli nad Milínem 1:0.

 

Infarktový zápas vyústil v dělbu bodů

Druhá půle byla naopak pod taktovkou hostů, kteří výrazně zvýšili svou aktivitu a svého soupeře přehrávali.

 

Dynamo dlouho odolávalo, v 81. minutě už ale přišel hosty tolik chtěný vyrovnávací gól. Po přihrávce ze strany a pěkné individuální práci s balónem vyrovnal na 1:1 Lukáš Rom.

 

Když už byli všichni smířeni s tím, že v Nelahozevsi se bude plichtit, dvě minuty před koncem přišla skrumáž ve vápně po standardní situaci, po které poslal svůj tým do vedení z minulého kola pětigólový střelec Stanislav Gabriel. Milín tak dokonal obrat na 2:1.

 

Zdálo se, že milínským se povede urvat všechny tři body, proti byl ale domácí Tomáš Pokorný, který v posledních vteřinách utkání skóroval po standardní situaci, a stanovil tak konečný výsledek utkání na 2:2.

 

Zápas, který se přeléval ze strany na stranu a nabídl opravdu strhující závěr, nakonec skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Byl to boj. Soupeř měl ve svých řadách kvalitní hráče z Příbrami, kteří byli šikovní. Měli jsme s nimi problémy, byli velice dobře fyzicky připraveni a bylo vidět, že jsou z vyšší soutěže. První poločas jsme zahráli velice dobře a zaslouženě jsme vedli 1:0. Škoda, že jsme tam nedokázali proměnit nějaké další šance, které jsme si vytvořili. Ve druhé půli byl lepší soupeř, který na tom byl fyzicky lépe. Myslím, že remíza zasloužená.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: V první půli, kromě prvních deseti minut, jsme nedokázali navázat na výkon a bojovnost z venkovního utkání na Kladně, kde jsme hráli před čtrnácti dny. Ve druhé půli už jsme byli lepší než soupeř, což vyústilo ve vyrovnávací branku a následně jsme za sedm minut dokázali vstřelit i vedoucí gól. Říkali jsme si, že máme i docela štěstí, poté si ale necháme v 91. minutě po standardní situaci dát vyrovnávací branku. Po skončení zápasu jsme byli zklamaní, když ale vezmu celý průběh zápasu, tak si myslím, že remíza byla spravedlivá. Domácí si určitě nezasloužili prohrát takovýmto způsobem. Nakonec jsme tedy rádi za bod.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - M. Pekárek [-] (60. L. Král [-] ) , J. Emmer [-] , J. Vorel [-] , P. Dubský [-] , T. Pokorný [-] , D. Valda [-] , D. Kulhánek [-] (81. R. Kochman [-] ) , J. Holý [-] , A. Janovský [-] (65. V. Vymětalík [-] ) , J. Kučera [-]

TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] (46. O. Vrkoč [-] ) - L. Rom [-] , J. Obdržal [-] , J. Kvída [-] , V. Šilhavý [-] - K. Soldát [-] , M. Zákoucký [-] , M. Pohořálek [-] , L. Kunc [-] (46. A. Kubík [-] ) , M. Malý [-] - S. Gabriel [-]

ŽK: 35. D. Kulhánek , 38. M. Pekárek , 87. J. Vorel - 15. J. Obdržal , 90. J. Kvída .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Abrham
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí kvalitu, musejí si ale dávat pozor na domácí a jejich hřiště.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích