2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 19:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště si v prvním utkání sezony připsalo tři body po vítězství nad Milínem


Branky


26. O. Vrabec , 46. J. Rada - 45. S. Gabriel
5

Třicetikolový seriál začíná. V úvodním pátečním utkání se střetlo Jíloviště s Milínem. Domácí přes přestávku své řady proměnili, ne však nijak dramaticky. Zato hosté se přes léto činili. Milínské posílili tři bývalí hráči Příbrami – Soldát, Gabriel, Kvída a hlavně bývalý hráč Sparty, který přišel z Teplic, Ondřej Mazuch. Ze čtyř jmenovaných však byli pro tento zápas k dispozici jen Kvída s Gabrielem a jeden z nich se dokonce zapsal mezi střelce. Na body to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól patou a bleskurychlá odpověď domácích

Větší část prvního poločasu patřila Jílovišti. Domácí byli lepší, důraznější, dobře kombinovali a hráli jednoduchý fotbal. To vše pod taktovkou bývalého ligového fotbalisty Jana Rajnocha, který řídil hru domácího celku.

 

Ve 26. minutě přinesla převaha domácích ovoce v podobě vstřelené branky. Centr jednoho ze spoluhráčů tečoval patou Ondřej Vrabec a balón zapadl za záda hostujícího gólmana. Jíloviště tak vedlo 1:0.

 

Ke konci poločasu se začali osmělovat hosté a ve 45. minutě bylo vyrovnáno. Po rychlé rozehrávce přímého volného kopu se sám před domácím gólmanem ocitl Stanislav Gabriel. Hostující fotbalista chladnokrevně zakončil a vyrovnal tak na 1:1.

 

Remízové skóre ale netrvalo dlouho. Prakticky hned po rozehrávce napřáhl z dálky Jan Rada a trefil se přímo do šibenice.

 

V úvodním dějství tak zvítězilo Jíloviště poměrem 2:1.

Tlak hostů vyrovnání nepřinesl

Začátek druhé půle byl hodně opatrný a pro diváky nepříliš zajímavý.

 

Zhruba po dvaceti minutách se domácí poměrně zatáhli a Milín se pokoušel o vyrovnání.

 

Žádnou z příležitostí ale i díky skvělému brankáři domácích, Danielu Páleníkovi, využít nedokázal, a ve druhém poločase jsme se tak branky nedočkali.

 

Jíloviště tak první zápas sezony zvládlo a Milín porazilo 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Kdyby to po první půli bylo 3:0 pro nás, tak se asi nikdo nemohl divit. Ve druhé půli jsme i díky tomu výsledku 2:1 trochu zalezli a ze hry měl více spíš soupeř. Myslím si ale, že spravedlivá výhra pro nás.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: V závěru druhé půle jsme měli nějaké šance, takže jsme doufali, že se nám podaří alespoň vyrovnat. To se bohužel nepovedlo. Na to, že nám ale chybělo několik posil, si myslím, že i přesto, že se prohrálo, tak se prohrálo se vztyčenou hlavou. Jíloviště je kvalitní mužstvo a takových bude v I.A třídě spousta. Teď se musíme soustředit na dva následující zápasy. Hrajeme doma s Vestcem a poté máme Králův Dvůr, se kterým jsme se setkali dvakrát minulou sezonu v I.B třídě. Budeme se snažit využít domácího prostředí a našeho většího hřiště, které, si myslím, bude soupeřům dělat problém.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - O. Walter [-] (77. C. Golovko [-] ) , J. Rada [-] (90. L. Volf [-] ) , A. Boruta [-] , F. Janoušek [-] , O. Vrabec [-] , Š. Frank [-] , J. Rajnoch [-] , V. Janoušek [-] (64. D. Malý [-] ) , L. Soldát [-] , T. Šorna [-]

TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - J. Pastyrik [-] , J. Obdržal [-] , V. Vondrášek [-] (80. M. Müller [-] ) , M. Peták [-] (84. R. Švehla [-] ) , J. Kvída [-] - V. Šilhavý [-] , O. Vrkoč [-] , M. Pohořálek [-] , L. Kunc [-] - S. Gabriel [-]

ŽK: 32. Š. Frank - 50. L. Kunc , 78. O. Vrkoč , 86. J. Obdržal .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Luboš Krejza
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích