5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké překvapení je na světě! Pšovka zdemolovala poděbradskou Bohemii


Branky


8

Souboj mezi aktuálním 5. a 11. týmem tabulky nám nabídlo 9. kolo středočeské 1.A třídy sk. B, kde se utkaly Poděbrady s Pšovkou Mělník, pravě na půdě mělnického celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdina Pokorný

Hosté do zápasy museli vstoupit se čtyřmi vynucený změnami oproti minulému utkání, což navíc na velmi těžkém terénu nebylo nic jednoduchého.

Do utkání lépe vstoupil hostující výběr, který ale poté začal chybovat a po velké sérii chyb ve středu hřiště domácí nasměrovali přihrávkou za obranu k postupu vpřed Bursu a ten ještě následně v předbrankovém prostoru neziště předložil míč Pokornému, jenž již se zakončením do prázdné brány neměl žádný problém.

Blízko byl ve 24. minutě k druhému střeleckému úspěchu Pokorný, ke kterému míč propadl po dlouhém nákopu domácích a neúspěšném pokusu o odkop v podání Kubánka, ale mělnický útočník svou křižnou střelu nasměroval jen o několik centimetrů vedle levé tyče soupeřovi brány a velkou šanci na navýšení skóre tak promarnil.

V tomto stavu průběžné skóre nakonec vydrželo až do 38. minuty, kdy hlavní arbitr Havránkovi při snaze o rozehrávku odpískal úder loktem do obličeje napadajícího Pokorného a domácí tak měli výhodu přímého kopu. Při něm pro změnu chyboval poděbradský brankář, který přízemní ránu směřujcí do středu brány dokázal pouze vyrazit a jím odražený míč do brány pohodlně dorazil Pokorný, jenž se tak po předchozích nezdarech definitvně dočkal svého druhého úspěšného zásahu v utkání.

Tato branka zároveň první poločas uzavřela a do šaten šli spokojenější rozhodně domácí.

 

Rána pro Poděbrady

Bohemia se snažila do druhé půle přeskupit své řady a poslat do hry čerstvé síly, ale namísto zdramatizování utkání následovala další studená sprcha pro její bodové ambice. Již ve 48. minutě totiž dostal Bursa dostatek prostoru k postupu pravou stranou a následnému centru, na který sice v předbrankovém prostoru těsně nedosáhl Šára, ale u vzdálenější tyče celou situaci jistil Šmíd, jenž v osobním souboji předskočil bránícího Soukupa a uklidil míč do sítě poděbradské brány.

Za neproměněnou příležitost, která byla hned po 3. brance navíc poděbradští hráči záhy pykali, když defenziva Bohemie nedokázala zachytit další náběh za obranu v podání Pokorného a ačkoliv Málek tentokrát tváří v tvář domácímu útočníkovi dokázal zasáhnout, tak jím vyražený míč doputoval přesně na kopačku osamoceného Chytila a ten již neměl problém jej uklidit do prázdné brány soupeře.

Pátého střeleckého úspěchu se domácí dočkali v 70. minutě, kdy se Šmíd na levé straně dostal za záda bránícího Soukupa a jeho přihrávku do předbrankového prostoru nedokázal odvrátit Schulz, načež míč doputoval k osamocenému Bursovi a ten jej křižnou střelou uklidil do sítě, čímž zároveň uzavřel střeleckou listinu utkání dokonal výborný výkon svého týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: Po delší době jsme podaly slušný výkon a zaslouženě vyhráli. Hrálo se velmi težkém terénu. Možná to byla pro nás trochu výhoda, ale hřiště je pro všechny stejné. Soupeři jsme toho moc nedovolili, za celý zápas neměl žádnou vyloženou šanci.




Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (68. M. Merta [-] ) , D. Bursa [-] (73. T. Bláha [-] ) , P. Šára [-] (73. R. Miřatský [-] ) , J. Chytil [-] (68. M. Havel [-] ) , J. Mihalík [-] , R. Šmíd [-] , D. Grabmüller [-] , J. Studený [-] , R. Eder [-] , R. Beneš [-]

FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - O. Soukup [-] , D. Havránek [-] , J. Hoznauer [-] (46. J. Suchánek [-] ) , J. Kalina [-] , J. Křivský [-] , M. Novák [-] , Z. Orestis [-] (60. J. Vokatý [-] ) , T. Kubánek [-] , D. Schulz [-] , J. Voříšek [-]

ŽK: 52. D. Bursa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Richard - GERHARDT Jiří, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra hostů

Poděbrady po vítězství nad silným Poříčí v minulém kole zvládnou i následující kolo na hřišti soupeře.