0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník po více než měsíci vyhrál, o tři body obral rezervu Králova Dvora


Branky


9
Fotbalisté Rakovníka zvítězili naposledy 2. října proti Novému Strašecí. Dnes měli ideální příležitost k tomu, aby si po dlouhé době připsali tři body, jelikož proti nim stál poslední tým tabulky - Králův Dvůr B. Rakovníku se to povedlo a po více než měsíci se radoval ze tříbodového zisku.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení hostů

Rakovničtí na svého soupeře vlítli a hned od začátku si vytvářeli příležitosti k otevření skóre utkání. To se jim povedlo po deseti minutách hry, kdy se po centru trefil přesnou hlavičkou Jan Červený. Hosté tak vedli 1:0. Hra se poté vyrovnala. Utkání mělo vysoké tempo, oba celky byly velice běhavé a na trávníku bylo k vidění i hodně soubojů. Kvalitě utkání přispívala i umělá tráva v Rynholci, která značně pomáhala k pohlednému fotbalu. Ve 32. minutě vystihl hostující Jeremy Šindler pomalou malou domů od jednoho z královédvorských obránců a tváří v tvář brankáři Kovaříkovi zvýšil na rozdíl dvou branek. Domácí druhá inkasovaná branka paradoxně nakopla a začali si vytvářet vyložené gólové příležitosti. Tu největší měli zhruba pět minut před koncem poločasu. Nařízenou penaltu ale neproměnil Jiří Bican, který nechal vyniknout oslavence Peška. První půle tak vyzněla lépe pro borce z Rakovníka, kteří po úvodní pětačtyřicetiminutovce vedli na půdě Králova Dvora 2:0.

Utkání se dohrávalo

Ve druhém poločase už se utkání spíše dohrávalo. Domácí ještě chtěli zdramatizovat průběh zápasu, Rakovník ale svědomitě a poctivě bránil a do vyloženější šance svého soupeře nepustil. Párkrát to byli naopak hosté, kteří mohli přidat další gól utkání, skóre už se ale i díky skvělému brankáři Kovaříkovi neměnilo. Rezerva Králova Dvora tak nevyzrála ani na Rakovník, se kterým padla výsledkem 0:2.


Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Je to naše klasická věc. Herně už se docela daří, ale myslím si, že kdyby se dnes hrálo déle, ten gól bychom stejně nedali. Neproměnili jsme ani penaltu, a poté jsme hloupými chybami darovali soupeři vítězství.

SK Rakovník
Miroslav Jirásek: S výkonem hráčů jsem byl spokojený, obzvlášť s jejich nasazením. Bylo ale vidět, že v 70. minutě jsme měli dofoukáno, na tom musíme přes zimu zapracovat. Jinak hráčům děkuji za předvedený výkon, pro výhru udělali maximum.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Rešl [-] (61. J. Lejbl [-] ) , J. Rešl [-] , V. Krejča [-] , M. Sýkora [-] - D. Matějka [-] (61. J. Fic [-] ) , A. Kočí [-] , J. Bíba [-] , M. Janků [-] (61. Š. Krivačka [-] ) - J. Svoboda [-] (67. P. Holakovský [-] ) , J. Bican [-] (77. Š. Matoušek [-] )

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Holý [-] , J. Sabo [-] (61. J. Vydra [-] ) , J. Šindler [-] (90. J. Klíma [-] ) , V. Čadek [-] , Z. Schwendt [-] (77. M. Jirásek [-] ) , Z. Jonák [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (87. M. Rohla [-] ) , T. Itner [-] , T. Kotaska [-]

ŽK: 72. J. Bíba , 75. M. Sýkora - 58. J. Červený , 72. Z. Schwendt .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - SANDEV Patrik, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Erba
Tip experta: výhra hostů

Tady to bude výhra Rakovníka, ale maximálně o jeden gól.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů