2:4
(2:2)
15. I. Bogár
19. I. Bogár (p.)
52. M. Pivrnec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany potvrdily formu, v Rakovníku nastřílely čtyři branky


Branky


2. J. Šindler , 45. J. Červený - 15. I. Bogár , 19. I. Bogár (p.) , 52. M. Pivrnec
9

Jinočanům se v poslední době daří a už téměř měsíc nenašly přemožitele. Výjimkou nebylo ani dnešní utkání na půdě dvanáctého Rakovníka. Domácí se rychle dostali do vedení, hosté ale předvedli skvělý obrat, na kterém se podílel především Igor Bogár, který zaznamenal dva góly a jednu asistenci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a dva góly na obou stranách

Domácí vstoupili do utkání fantasticky, jelikož se již ve 2. minutě ujali vedení. Po nepřesnosti v jinočanské kombinaci se v šanci ocitl Jeremy Šindler a přesnou střelou otevřel skóre utkání.

 

Poté ale začali úřadovat hosté, a to především Igor Bogár. Domácí útočník nejprve v 15. minutě vyrovnal na 1:1 a o čtyři minuty později poslal stejný muž svůj tým do vedení proměněnou penaltou, která byla nařízena za nedovolený zákrok na Jana Řeháka.

 

Jinočany mohly ve zbytku úvodního dějství svůj náskok několikrát navýšit, gól do šatny ale zaznamenaly hosté. Těsně před závěrečným hvizdem vyrovnal na 2:2 Jan Červený.

 

První poločas tak skončil smírně 2:2.

 

Hosté rozhodli ve svůj prospěch

Tak, jak měli do prvního poločasu skvělý vstup domácí, tak tentokrát to byli hosté, kteří se po pár minutách hry dostali podruhé v zápase do vedení. Po kombinační akci se střelou z hranice vápna trefil Michal Pivrnec.

 

Poté se většina hry odehrávala ve středu pole. Domácí se snažili o vyrovnání, Jinočany ale poctivě a precizně bránily.

 

Patnáct minut před koncem navíc přidaly čtvrtou, a zároveň pravděpodobně rozhodující branku, po které už se domácí na případný obrat nezmohli. Na 4:2 zvýšil po přihrávce střídajícího Chába rovněž nový muž na hřišti, a to Martin Macek.

 

Rakovník tak doma podlehl Jinočanům 2:4, které touto výhrou prodloužily svou sérii bez porážky, která trvá už více než měsíc.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jiří Kučera: Utkání pro nás začalo dobře a hned v úvodu utkání jsme šli do vedení. Soupeři jsme však nedůsledností při prvním gólu a několik minut poté zbytečnou penaltou nabídli otočení zápasu. Brankou do šatny jsme sice stačili skóre srovnat, ale bohužel i po změně stran jsme se nevyvarovali individuálních chyb, které hosté dokázali dvakrát potrestat. Podali jsme dnes matný výkon a tři body si zaslouženě odváží hosté.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Nebyl to lehký zápas, ale zvládli jsme to, takže z toho mám radost. Na utkání bylo dost diváků, z čehož jsem byl překvapený. Fandili, takže hezká kulisa. Navázali jsme na předchozí zápasy a i přesto, že jsme si život zkomplikovali gólem v úvodních vteřinách a gólem do kabiny, tak jsme si vytvořili víc šancí a tentokrát jsme je proměňovali.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Pavlík [-] , T. Kotaska [-] , T. Itner [-] (66. M. Valcha [-] ) , J. Červený [-] (86. M. Rohla [-] ) , J. Severin [-] , Z. Jonák [-] (80. J. Holý [-] ) , Z. Schwendt [-] , V. Čadek [-] , J. Šindler [-] , J. Vydra [-] (35. J. Sabo [-] )

FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Kalaš [-] (62. A. Milner [-] ) , A. Petrouš [-] , J. Řehák [-] , M. Ambrus [-] (56. P. Vávra [-] ) - M. Pivrnec [-] , I. Bogár [-] , T. Volek [-] (80. F. Vostracký [-] ) , M. Pospíšil [-] , O. Rybka [-] (71. J. Cháb [-] ) - J. Sedláček [-] (62. )

ŽK: 64. J. Řehák .
Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:39
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 23:31
Matouš Vránek

Expert: Jan Kvída
Tip experta: remíza

Rakovník popravdě neznám. Nevím, jak hrají tuto sezonu, ale Jinočany mají výbornou obranu, do které se těžko dostává. Jestli někde vidím remízu, tak v tomto zápase.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 14:11

Tip: výhra domácích