0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník sahal po výhře, z Kralup ale nakonec odjíždí pouze s bodem


Branky


6

Kralupy dostaly v minulém kole na Kladně šest gólů. Dnes si chtěli spravit chuť proti Rakovníku, který v minulém kole podlehl Vestci. Hosté měli v závěru na dosah všechny tři body, utkání ale nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle bez šancí

Utkání bylo od samého začátku velice vyrovnané. Moc šancí k vidění nebylo a oba celky trápily nepřesnosti a nevynucené chyby, které byly z části zapříčiněny také těžkým terénem.

 

První větší příležitosti se diváci dočkali po zhruba pětadvaceti minutách hry. Domácí Culek dal slabou malou domů a sám před brankářem Šídlem se ocitl rakovnický Schwendt. Hostující útočník ale domácího Šídla nepřekonal.

 

O chvíli později se ke slovu dostali také kralupští. Po skvělé práci a přihrávce Maříka zakončoval z hranice vápna Krejza, jehož střelu vyrazil brankář Pešek. Následná dorážka Kulhavého se i s přispěním hostujících obránců do branky nevešla.

 

Žádné další zajímavé situace už první poločas nepřinesl, a hráči tak odcházeli do kabin za bezbrankového stavu.

 

Infarktový závěr

Druhý poločas odstartovala pěkná technická střela hostujícího Valchy, se kterou ale Šídlo neměl výraznější potíže.

 

Vzápětí se po zaváhání kralupské obrany ocitl sám před domácím gólmanem Kotaska. Jeho pokus však těsně minul Šídlovu svatyni.

 

V 60. minutě zahrozili domácí. Po centru Kulhavého, který propadl až na hranici vápna, střílel obránce Milan Krimlák. Pešek ale jeho střelu pohotově vyrazil.

 

V 67. minutě všem, kteří byli přítomni na stadionu V Olších, zvonilo v uších. Maříkova tvrdá rána z hranice vápna totiž skončila na břevně.

 

O pár minut později se Stanislav Mařík dostal do zakončení znovu. Tentokrát byla ale jeho střela výrazně slabší a balón se pomalu dokutálel do Peškových rukavic.

 

Zápas se chýlil ke konci a atmosféra na hřišti začala houstnout.

 

V 73. minutě šel po přihrávce Hemra sám na hostujícího brankáře Junek. Domácí útočník byl ale v poměrně velikém úhlu a svůj pokus poslal nad Peškovu branku.

 

Deset minut před koncem vyslal povedený pokus na domácího Šídla mladý Pavlík, jeho střela ale branku těsně minula.

 

Vzápětí mohl ve prospěch Kralup rozhodnout Stanislav Mařík. Uhlířův přetažený centr z rohového kopu vrátil do ohně Culek a balón si našel právě Mařík. Jeho hlavička z bezprostřední blízkosti se ale o chlup nevešla mezi tři tyče.

 

Odbila 90. minuta a hlavní sudí nastavil dalších šest, které se nesly v duchu rakovnického náporu.

 

Nejprve mohl rozhodnout střídající Barnabáš Broum, který se ocitl sám před domácím Šídlem, střelu rakovnického mladíčka ale zblokovala kralupská obrana na roh. Hosté se dožadovali pokutového kopu po údajné ruce, rozhodčí si ale za svým rozhodnutím stál.

 

Z následného rohu, který zahrával Jan Červený, se centr hostujícího fotbalisty snesl až na břevno a všem kralupským příznivcům v tu chvíli pořádně zatrnulo.

 

Rakovnický tlak vyústil dvě minuty před koncem nastavení v branku, kterou vstřelil Zdeněk Schwendt. Hostující radost ale utnul hned v zárodku pomezní rozhodčí, který signalizoval ofsajdové postavení.

 

Rakovníku se tak ani z drtivého závěrečného tlaku nepodařilo vytěžit rozhodující branku, a z Kralup tak odjíždí pouze s bodem.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Utkání skončilo spravedlivou remízou. Hrálo se spíše takticky, než na krásu.

SK Rakovník
Petr Kýzl: Kluci zaslouží pochvalu. Nikdo na hřišti nic nevypustil, tým nám sice sužují zranění, ale jsem rád, že se projevuje charakter, který tento tým má. Na takovýchto výkonech se dá stavět i v dalších zápasech. Šanci dostali i dorostenci a rozhodně výkonem nepropadli, jsem rád, že se klub ubírá správným směrem. Na šance to byl vyrovnaný zápas. Proto je tento výsledek spravedlivý pro oba týmy. Teď už se ale musíme připravit na další zápas, jelikož podzimní část je ještě dlouhá a my rozhodně nesmíme usínat na vavřínech.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Krimlák [-] , M. Houška [-] , M. Řenč [-] , R. Culek [-] - D. Weiner [-] (61. M. Uhlíř [-] ) , J. Kulhavý [-] (72. M. Novák [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] , S. Mařík [-] - L. Krejza [-] (46. P. Junek [-] )

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Vydra [-] , V. Čadek [-] , Z. Schwendt [-] , M. Valcha [-] , J. Holý [-] (79. J. Ostaš [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Itner [-] , J. Pavlík [-] (89. B. Broum [-] ) , T. Kotaska [-]

ŽK: 90. J. Červený .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Zuska Oldřich - GERHARDT Jiří, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra domácích

Domácí si spraví chuť po předešlém výprasku s Kladnem B.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích