J. Fic 61.
P. Dochtor 84. (p.)
2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá zvítězila v Králově Dvoře, hattrickem se blýskl Zelenka


Branky


61. J. Fic , 84. P. Dochtor (p.) - 10. D. Rogers , 24. M. Zelenka , 76. M. Zelenka , 79. M. Zelenka (p.) , 85. F. Dejčmar
6

Královédvorecká rezerva v minulém kole poprvé bodovala, a to po remíze 4:4 s Dynamem Nelahozeves. Dnes chtěla na víkendový úspěch navázat proti Velké Dobré, která si v minulém kole rozdělila body s Podlesím. Domácí dnes na velkodoberské borce nestačili a na další bodový zisk si budou muset počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení hostů

Do zápasu vstoupili lépe favorité z Velké Dobré, a to hlavně díky aktivnímu Rogersovi, který se v 10. minutě postaral o úvodní branku utkání.

 

O zhruba patnáct minut později se hosté dostali do dvougólového náskoku. Trefil se útočník Martin Zelenka.

 

Hosté poté přidali ještě další branku, a to v podání Daniela Sekaniny. Ta ale nebyla uznána pro ofsajdové postavení velkodoberského fotbalisty.

 

Úvodní dějství tak skončilo "jen" 2:0 pro Velkou Dobrou.

 

Dvě penalty

Do druhé půle vstoupili hosté poměrně vlažně a hrál tak především soupeř.

 

Královédvorecká aktivita vyústila v 61. minutě ve snižující gól. Postarala se o něj nová posila domácího celku Jiří Fic.

 

Fotbalisty Velké Dobré inkasovaná branka probrala a byli to oni, kteří znovu začali udávat tempo hry.

 

V 76. minutě odskočili znovu na rozdíl dvou branek. Svůj druhý gól utkání zaznamenal Martin Zelenka.

 

Stejný muž byl o tři minuty později faulován v pokutovém území a pískala se penalta. K té se postavil sám Zelenka, který nekompromisní ranou dokonal hattrick a zvýšil už na 4:1.

 

O pět minut později se pokutový kop zahrával také na druhé straně a Petr Dochtor se z penaltového puntíku nemýlil. Domácí tak snížili na 2:4.

 

Veškeré královédvorecké naděje na body pohřbil pět minut před koncem Filip Dejčmar, který střelou z hranice vápna a gólem na 5:2 stvrdil výhru Velké Dobré.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Co se týče herního projevu, tak musím říct, že se nám to paradoxně celkem povedlo. Myslím, že jsme byli více než vyrovnaný soupeř. Kvalita se projevila ve vápnech, kde byli lepší hosté. Rozhodla kvalita v zakončení.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: To, co jsme si řekli v kabině, jsme plnili. Někteří odehráli utkání se svalovými problémy a musím říct, že až na ten dvacetiminutový výpadek ve druhé půli, hráli velmi slušně. Pro kluky ode mě míří pochvala a doufám, že v neděli výsledek zopakujeme.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Rešl [-] , Š. Krivačka [-] , M. Sýkora [-] (71. P. Dochtor [-] ) , Š. Matoušek [-] - A. Kočí [-] , J. Fic [-] , A. Beneš [-] (81. S. Jelínek [-] ) , D. Matějka [-] - J. Kříž [-] , J. Bican [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - J. Mertlík [-] (11. D. Strnad [-] ) , D. Sekanina [-] (89. Š. Menšík [-] ) , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , M. Zelenka [-] , R. Volman [-] , M. Zimerman [-] , D. Rogers [-] (86. M. Hašek [-] ) , J. Kalousek [-] , T. Andruchovič [-]

ŽK: 16. F. Dejčmar , 51. D. Sekanina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šefara Milan - STUMPF Jaroslav, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra domácích

Domácí konečně zaberou a budou brát poprvé tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích