3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další výhra pro Kralupy, Jíloviště kupilo jednu chybu za druhou


Branky


12. S. Mařík (p.) , 13. L. Krejza , 18. S. Mařík
7

Na půdu nováčka z Kralup, který měl za sebou před utkáním dvě výhry a jednu remízu, přijelo Jíloviště. To poprvé v sezoně ztratilo body v minulém kole, kdy na domácím hřišti podlehlo kladenské rezervě. Dnes naděje na body zhasla již v první půli, jelikož hostující fotbalisté kupili jednu chybu za druhou a borci v modrobílích dresech trestali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé branky domácích

Hned ve 2. minutě utkání se po pěkné kombinaci uvedl střelou z hranice vápna Mařík, obránci však jeho pokus zblokovali na roh.

 

Poté předvedl skvělou individuální akci hostující Vrabec, který byl posléze faulován. Z přímého kopu ze slibné vzdálenosti ale Jíloviště, stejně, jako před chvílí na druhé straně, vytěžilo pouze rohový kop.

 

V 10. minutě se do vápna dostal domácí Krejza, který po kontaktu s obráncem upadl. Rozhodčí zákrok posoudil jako penaltový a kralupští tak měli k dispozici pokutový kop. Ten suverénně proměnil Stanislav Mařík, a poslal tak svůj tým do vedení.

 

Vzápětí, ihned po rozehrávce, přišla hrubá chyba v hostujících řadách a byl to znovu Krejza, který se ocitl sám před hostujícím brankářem. Domácí útočník ho překonal střelou po zemi a rázem bylo skóre už 2:0.

 

Fotbalisty Jíloviště druhý inkasovaný gól nakopl a začali obléhat branku soupeře. Vyloženější příležitost si ale nevypracovali.

 

Po chvíli přišla další obrovská minela hostujících borců a sám na Páleníka tentokrát unikal autor prvního gólu utkání Stanislav Mařík. Kralupský fotbalista obešel hostujícího brankáře a střelou do prázdné branky zvýšil už na 3:0.

 

Hosté se snažili o snížení, výraznější ohrožení domácího Šídla ale nepřišlo.

 

První poločas tak skončil jednoznačně 3:0 pro domácí fotbalisty.

 

Utkání se dohrávalo

Hned zkraje druhé půle mohl snížit Soldát, zblízka proti Šídlovi ale neuspěl.

 

To bylo na šance téměř všechno, jelikož se druhé dějství spíše dohrávalo. Jíloviště chtělo snížit, do výraznější příležitosti se ale nedostalo a šlo spíše o boj o střed hřiště.

 

Za zmínku stojí akorát šance Kindla, který pár minut před koncem unikal sám na hostujícího Páleníka. Kralupský dorostenec ale brankáře Jíloviště nepřekonal.

 

Utkání, které bylo rozhodnuto prakticky už po první půli, tak skončilo 3:0 pro Kralupy a Jíloviště tak podruhé za sebou prohrálo.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Dnešní utkání rozhodlo úvodních sedmnáct minut, kdy se nám povedlo vstřelit tři branky. Poté se nehrál moc pohledný fotbal, pro nás to ale byly důležité tři body v domácím prostředí s těžkým soupeřem.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Soupeř měl zkušený tým a jakmile se dostal do vedení, skóre si pohlídal. Po poločase měl pohodlné vedení 3:0 a i přesto, že jsme se snažili, tak nějaké dvě nebo tři šance na vyrovnání nestačily.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - R. Culek [-] , M. Houška [-] , M. Uhlíř [-] (72. J. Kulhavý [-] ) , M. Krimlák [-] - D. Hemr [-] , V. Pakandl [-] (62. D. Neumann [-] ) , S. Mařík [-] , J. Novotný [-] - L. Krejza [-] , M. Novák [-] (76. V. Kindl [-] )

TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - O. Walter [-] , T. Šorna [-] , L. Soldát [-] , V. Janoušek [-] , M. Rajnoch [-] (58. D. Malý [-] ) , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] (69. H. Siegl [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-]

ŽK: 57. R. Culek - 36. V. Janoušek , 44. O. Walter , 50. O. Vrabec , 65. A. Boruta , 65. J. Rada , 88. T. Šorna , 89. D. Páleník .
Počet diváků: 126.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Radim Kochman
Tip experta: remíza

Hostům se u nováčků v Kralupech povede urvat bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích