0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost! Jíloviště vyhrálo v Králově Dvoře 4:0


Branky


10

B-tým Králova Dvora v prvním utkání sezony podlehl Jinočanům a ani dnes na svého soupeře nestačil. Jíloviště v čele se zkušeným Janem Rajnochem uštědřilo královédvoreckým fotbalistům porážku 4:0, která mohla být však ještě mnohem vyšší...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v domácí síti

Mladý tým domácích se sice snažil, ale už od první minuty byl značný kvalitativní rozdíl. Fotbalisté Jíloviště měli balón na svých kopačkách více a dostávali se do gólových příležitostí.

 

Už v 7. minutě se hosté dostali do vedení. Po zaváhaní domácího brankáře se prosadil Václav Janoušek.

 

Druhý gól přidalo Jíloviště ve 32. minutě. Po křídelní akci se do odkryté branky trefil Luboš Soldát.

 

Poločasové skóre tak bylo 2:0 pro hostující celek.

 

Další dvě branky hostů a spoustu nevyužitých šancí

Hned po pěti minutách hry navýšili fotbalisté Jíloviště svůj náskok. Krásnou střelou zpoza vápna, která zapadla do šibenice, skóroval Ondřej Vrabec.

 

Po třetím inkasovaném gólu poslal domácí tým na plac několik dorostenců a šancí hostujícího celku přibývalo. Jíloviště jich ale spoustu zahodilo a co se týče produktivity, od hostů to dnes nebyla žádná hitparáda.

 

To je ale nemuselo nijak zvlášť mrzet, jelikož si pohodlně dokráčeli pro tři body.

 

V závěru ještě přidal čtvrtý gól střídající David Malý, který tak stvrdil výhru Jíloviště nad rezervou Králova Dvora 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Platíme nováčkovskou daň. Máme mladý tým, který potřebuje dozrát a máme to teď o to víc těžší, protože hrajeme o level výš. Doufám, že se s tím srovnáme a výsledky začnou vypadat lépe. Počítám ale s tím, že ještě párkrát asi dostaneme na budku.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Zasloužené vítězství. Soupeř měl mladý nezkušený tým, který asi bude muset hrát jednodušeji. Snažili se proti nám hrát fotbal, potom na to ale dopláceli. Co se týče nás, mrzí mě neproduktivita v zakončení. Máme s tím dlouhodobý problém. Když je to 4:0, tak to k tomu pak svádí, hrát lehkovážně. Příští týden nás čeká další "béčko," u kterého nevíme, v jakém přijede složení. Když budeme hrát tak, jako dnes, tak s ním můžeme mít problémy.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - F. Sabou [-] , M. Sýkora [-] (71. M. Podroužek [-] ) , J. Rešl [-] , J. Svoboda [-] - D. Matějka [-] (46. J. Vrba [-] ) , J. Krupa [-] (71. Š. Matoušek [-] ) , A. Kočí [-] , J. Bíba [-] (77. J. Rešl [-] ) , M. Janků [-] - J. Bican [-] (67. P. Holakovský [-] ) -

TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - O. Walter [-] , Š. Frank [-] (57. C. Golovko [-] ) , T. Šorna [-] , L. Soldát [-] , V. Janoušek [-] (61. D. Malý [-] ) , J. Rajnoch [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] (67. L. Volf [-] ) , J. Rada [-]

ŽK: 54. A. Boruta , 73. O. Vrabec .
Počet diváků: 51.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají nadstandardní tým a domácí mladíky porazí, pokud tedy nepřijde hodně hráčů z ČFL.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů