2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy za deštivého počasí přemohly Velkou Dobrou, rozhodl Novotný


Branky


10

Fotbalisté Kralup i Velké Dobré zahájili sezonu remízou 1:1. Kralupští si rozdělili body s Novým Strašecím a Čechie Velká Dobrá s rezervou Kladna. Ke stejnému výsledku utkání spělo i dnes, proti však byla sparťanská legenda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během dvou minut

Do utkání vstoupili podstatně lépe domácí, kteří se dostávali více na dostřel soupeřovy branky.

 

Prvního střeleckého pokusu se diváci dočkali v 5. minutě. Zpoza vápna napřáhl Mařík, i kvůli podklouznutí ale jeho pokus skončil vysoko nad.

 

V 8. minutě měli fotbalisté Kralup větší možnost k tomu, aby otevřeli skóre utkání. Sám před brankářem Kindlem se ocitl Hulinský, obránci mu však jeho střelu stihli zblokovat.

 

O chvíli později si domácí Weiner všiml vyběhnuvšího brankáře hostů a zkusil střelu z poloviny hřiště á la Patrik Schick. Jeho pokus skončil těsně vedle.

 

Domácí pokračovali v ohrožování hostující branky. Po chytré přihrávce Krimláka střílel z úhlu Mařík, Kindl byl však pozorný.

 

O šest minut později znovu Mařík, tentokrát po přihrávce Hemra. I tentokrát byl ale Kindl ve správný čas na správném místě, a tak se skóre neměnilo.

 

Ve 25. minutě do třetice Mařík, a tentokrát už hostujícího brankáře překonal. Domácí útočník dostal balón do vápna, dostal se přes obránce a přízemní střelou na zadní tyč poslal kralupské do vedení.

 

Radost domácích ale netrvala dlouho. Ihned po rozehrávce předvedl pěknou individuální akci Patrik Ondrášek, který z úhlu propálil domácího Šídla. 1:1.

 

Velkou Dobrou vyrovnávací branka nakopla a v následujících deseti minutách svého soupeře mírně přehrávala. Po několika rohových kopech se ale do vedení dostat nedokázala.

 

Ve 37. minutě zahrávaly Kralupy po ruce jednoho z hostujících obránců penaltu. K té se postavil Stanislav Mařík, který poslal balón k levé tyči z pohledu brankáře. Kindl Maříkův úmysl přečetl a střelu vyrazil. Skóre se tak neměnilo.

 

Vzápětí mohl domácí přeci jen znovu dostat do vedení Hemr, tváří v tvář vynikajícímu Kindlovi se však ani on neprosadil.

 

Nic dalšího už první půle nepřinesla, a poločasové skóre tak bylo nerozhodné 1:1.

 

Jiří Novotný rozhodl ve prospěch domácích

Hned zkraje druhé půle se střelou zpoza vápna prezentoval Kulhavý, jeho pokus byl ale zblokován na rohový kop.

 

O chvíli později se mohli do vedení dostat fotbalisté Velké Dobré. Střelu jednoho z hostujících fotbalistů nejprve vyrazil hrudí váhající vyběhnuvší Šídlo, následná hlavička Ondráška po centru se mezi tři tyče nevešla.

 

V 62. minutě se tvrdou střelou uvedl nový muž na hřišti, mladý Vojtěch Pakandl. Gólman jeho pokus vyrazil na roh.

 

V 66. minutě unikal po průnikové přihrávce sám na domácí branku Dejčmar. Jeho střelu mu ale ještě před Šídlem stihl zblokovat Houška.

 

O chvíli později si domácí fotbalisté vypracovali vyloženou příležitost ke skórování. Po ose Mařík – Weiner – Krejza zakončoval zblízka do odkryté branky třetí jmenovaný. Bohužel pro domácí jen do břevna.

 

Kralupské to ale dlouho mrzet nemuselo, jelikož se v 74. minutě dostali do vedení. Po rychle rozehrané standardní situaci se mezi střelce utkání zapsal Jiří Novotný.

 

Za chvíli to mohlo být už 3:1. Zblízka hlavičkujícího Hemra ale vychytal hostující Kindl.

 

V závěru ještě mohli přidat třetí gól Krejza či Mařík, jejich pokusy se ale nevešly mezi tři tyče.

 

Nováček z Kralup si tak ve druhém utkání v I.A třídě připsal výhru 2:1 nad Velkou Dobrou.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Utkání s Velkou Dobrou hodně připomínalo 1. kolo v Novém Strašecí, i když si myslím, že Velká Dobrá měla o kousek kvalitnější mužstvo. Co se týče hry, tak to byl vyrovnaný duel, ale na vyložené šance jsme byli o kousek lepší my a nakonec se nám tam ten tříbodový gól povedlo dotlačit. Na to, že nám vůbec nepřálo počasí, tak se hrál pro oko diváka pěkný fotbal s šancemi na obou stranách. Mohlo padnout daleko více branek. Obě mužstva zaslouží pochvalu za bojovnost až do konce, i když byl zápas fyzicky hodně náročný.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Zápas nám nevyšel především střelecky. Během utkání jsme si dokázali vypracovat dost šancí, ale bohužel jsme proměnili pouze jednu. Musíme se oklepat a jít dál.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - J. Kulhavý [-] , M. Houška [-] , R. Culek [-] , M. Krimlák [-] - D. Weiner [-] (79. A. Filimonov [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] , S. Mařík [-] , P. Hulinsky [-] (62. V. Pakandl [-] ) - L. Krejza [-] (88. M. Novák [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - M. Zelenka [-] , P. Ondrášek [-] , J. Kalousek [-] , J. Mertlík [-] (71. D. Rogers [-] ) , D. Sekanina [-] , R. Volman [-] (82. P. Popelka [-] ) , F. Dejčmar [-] , R. Stříška [-] , T. Andruchovič [-] , M. Zimerman [-]

ŽK: 18. K. Šídlo , 90. V. Pakandl - 48. D. Sekanina , 50. P. Ondrášek .
Počet diváků: 114.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

U nás hrály Kralupy velmi dobře. Velká Dobrá má kvalitní tým, myslím ale, že zvítězí zkušenost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích