1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí na úvod sezony remizovalo, utkání s nováčkem z Kralup skončilo 1:1


Branky


6

Nové Strašecí čekal na úvod sezony nepříjemný soupeř. Kralupy ovládly I.B třídu a ve vyšší souteži nechtějí rozhodně být jen do počtu. Hned v prvním utkání to na hřišti bylo znát a vyrovnaný zápas, který nabídl několik šancí, skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Krejza

Vstup do utkání měly lepší Kralupy. Hosté drželi balón na svých kopačkách, měli územní převahu a vytvářeli si gólové příležitosti.

 

Jednu z nich dokázala ve 29. minutě proměnit letní posila Luboš Krejza, který přišel z Nelahozevsi. Teď už kralupský útočník přehodil domácího brankáře a poslal tak svůj tým do vedení.

 

Domácí se snažili o odpověď, žádné z jejich zakončení ale brankou neskončilo.

 

Hosté ještě stihli nastřelit tyč, a první poločas tak skončil 1:0 pro Kralupy.

 

Vyrovnání domácích

I ve druhé půli byly k vidění šance na obou stranách, více ze hry však měli domácí.

 

Těm se podařilo vyrovnat v 66. minutě. Po akci Svoboda - Sklenka - Šrédl se prosadil třetí jmenovaný povedeným obstřelem.

 

Po chvíli se domácí mohli dostat do vedení. Mrázek ale pouze orazítkoval tyč Šídlovy svatyně.

 

Utkání uzavřel nepříjemný incident, kdy musel být hostující Zdržálek kvůli zranění odnesen ze hřiště na nosítkách.

 

Vyrovnané utkání mezi Novým Strašecím a nováčkem z Kralup, ve kterém se hra přelévala ze strany na stranu, tak skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: S prvním zápasem jsem nakonec spokojený. Do utkání jsme nevstoupili dobře. Nehráli jsme tak, jak jsme si řekli a nedrželi jsme postavení. Poté se ale hra i díky nějakým změnám v sestavě vyrovnala a mělo to celkem slušné měřítko.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Jako nováček jsme jeli do Nového Strašecí s respektem. Věděli jsme, že soupeř má zkušené mužstvo, které posílil o čtyři hráče. Vzhledem k tomu, že jsme hráli poprvé pod novým trenérem, s novým rozestavením a třemi novými hráči Krejzou, Krimlákem a Hulinským, tak si nemyslím, že jsme působili jako nováček. Myslím, že v utkání byla remíza spravedlivá. První poločas jsme byli na brankové příležitosti lepší my a druhý domácí. Hrál se však vyrovnaný zápas a prohrát si nezasloužilo ani jedno mužstvo. Kaňkou na utkání bylo jen zranění kolene Dominika Zdržálka, kde pokud se potvrdí přetržený vaz, tak se bude jednat o půlroční pauzu.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Mrázek [-] , M. Mžourek [-] (46. J. Paluba [-] ) , P. Nováček [-] (56. J. Gregor [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Sklenka [-] , M. Podzemský [-] (76. M. Hartman [-] ) , M. Erba [-] , J. Šrédl [-] , D. Mašek [-] (56. M. Krupička [-] ) , J. Čech [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Houška [-] , R. Culek [-] , M. Krimlák [-] , M. Řenč [-] - D. Hemr [-] (70. A. Filimonov [-] ) , P. Hulinsky [-] (64. D. Zdržálek [-] ) , J. Novotný [-] , S. Mařík [-] - P. Junek [-] (82. M. Novák [-] ) , L. Krejza [-]

ŽK: 75. L. Krejza , 83. J. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - GERHARDT Jiří, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Luboš Krejza
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích