4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnovští vybojovali další tři body


Branky


17. D. Král , 18. D. Král , 44. V. Hruška , 50. D. Král - 87. M. Křepelka
19

Chýnovští fotbalisté potvrdili na domácím trávníku opět roli favorita a vybojovali v okresním derby s nováčkem z Mladé Vožice, všechny tři body. Momentálně se tak drží na druhé příčce se stejným počtem bodů jako první Bernartice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí během dvou minut dvakrát skórovali a ujali se vedení

Domácí fotbalisté, kteří nastoupili opět bez své zraněné brankářské jedničky Průši, neponechali nic náhodě a hned od prvních minut si vynutili územní převahu. Hned ve 2. minutě se probil do šance domácí Král, ale brankář hostů Sarvadi mu včasným vyběhnutím zabránil ke skórování. V 6. minutě střílel ze dvaceti metrů domácí Ursacher a Sarvadi se opět vyznamenal. Ve 12. minutě pak unikl po levé straně  domácí Vl. Hruška, před brankou hledal Krále, ale ten měl míč na dlouhou nohu a ani tentokrát se skóre ještě neměnilo. Ve 14. minutě se dostali ke slovu i hosté, ale se střelou Pisaříka si domácí gólman F. Zadražil bez problémů poradil. V 17. minutě a o minutu později se ale již domácí dostali zaslouženě hned do dvougólového vedení, když se dvakrát po sobě prosadil v koncovce důrazný útočník Král a na ukazateli skóre se rozsvítilo během dvou minut 2 : 0. Ve 26. minutě měl další gól na hlavě na malém vápně trestuhodně neobsazený domácí stopér Doubrava, ale jeho hlavička po rohovém kopu Mládka, trefila jen náruč vožického brankáře. Po té se dostali do velmi dobrých příležitostí ještě chýnovští Rytíř a Kavka, ale jejich střely v síti neskončily. Ve 42. minutě mohli výsledek hosté korigovat, ale střelu Želivského na poslední chvíli zblokoval vracející se Mareš. A tak se skóre měnilo až ve 44. minutě, kdy se prosadil po přihrávce od Krále domácí Vl. Hruška, a obloučkem překonal Sarvádiho, 3 : 0.

Ve druhém poločase se skóre už jen zkorigovalo na 4:1

Druhý poločas začal dalším náporem domácích a ve 49. minutě vykopávali vožičtí zadáci hlavičku Václ. Hrušky z brankové čáry, za již překonaným Sarvadim. V 50. minutě se ale již skóre opět měnilo ve prospěch domácích, když se v pokutovém území prosadil k dorážce opět pohotový Král a dovršil tak svůj hattrick, 4 : 0. Hned po té jej trenéři domácích z trávníku stáhli, aby jej pošetřili na další utkání. Jeho náhradník Pták se pak hned po minutě svého pobytu na hřišti dostal k zakončení a trefil jen spojnici tyčí za přihlížejícím se vožickým brankářem. V 56. minutě se dostali do brejku také hosté a střídající Bartoň vyzkoušel prudkou střelou pod břevno pozornost domácího brankáře a v 62. minutě si tentýž hráč vypracoval největší vožickou gólovou šanci v utkání, ale z deseti metrů trestuhodně přestřelil Zadražilovu branku. V 84. minutě pak postupoval na hostujícího brankáře domácí Pták, ale ten jeho obstřel na zadní tyč vystihl a vyrazil na rohový kop. Hosté se v závěru ale přece jen dočkali gólu, když se prosadil v 87. minutě střídající Křepelka a upravil na konečných 4 : 1. Stínem zápasu bylo ve druhém poločase nezaviněné zranění kolene vožického Bartoně, který musel odjet na lékařské vyšetření do táborské nemocnice. V dalším kole se utká doma Mladá Vožice s Třeběticemi a Chýnov zavítá do Tábora.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Jsme opět spokojeni a do 60. minuty utkání měl náš výkon velmi dobré parametry. Poté jsme nechali své opory Krále a Václ. Hrušku odpočívat, do hry se dostalo všech pět náhradníků, ale hra již byla taková rozháraná a zápas se víceméně jen dohrával. V týdnu se musíme dobře připravit na těžké utkání v Táboře na Meteoru.

TJ Sokol Mladá Vožice
Luboš Smutný (trenér): Chýnovští nám dali velkou lekci z efektivity a plně zužitkovali své dlouholeté zkušenosti z účasti v I. A třídě. A ať jsme se připravovali v týdnu na mého dobrého kamaráda Kuriho, (D. Krále), jak nejlépe jsme mohli, tak nám stejně nasázel za 50 minut tři góly, což mě samozřejmě mrzí…



Sestavy


FC Chýnov
F. Zadražil [-] - J. Doubrava [-] , D. Král [-] (51. J. Pták [-] ) , S. Mareš [-] (78. D. Štiller [-] ) , V. Hruška [-] , V. Hruška [-] (73. J. Hladík [-] ) , O. Mládek [-] , J. Hruška [-] (67. M. Štrouf [-] ) , D. Ursacher [-] (61. M. Lhoták [-] ) , A. Rytíř [-] , P. Kavka [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
M. Sarvadi [-] - J. Smetana [-] (16. L. Kášek [-] ) , T. Kukla [-] (79. M. Křepelka [-] ) , M. Prokeš [-] (46. D. Brandys [-] ) , T. Písařík [-] , D. Struska [-] , R. Želivský [-] (46. L. Bartoň [-] ) , Š. Kukla [-] , M. Dvořák [-] , J. Teplo [-] , M. Želivský [-]

ŽK: 70. S. Mareš - 85. D. Struska .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Kaštánek Libor - ONDŘEJ Adam, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 22:04
Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: výhra domácích

Chýnov si to doma pohlídá.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 15:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 05:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:59

Tip: výhra domácích