0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice si odvezly z Bernartic bod


Branky


17

Bernartice poprvé doma neuhájily vítězství a tím se posunuly na třetí příčku. Třebětice nepodcenily přípravu, avšak vstřelit branku se jim nepodařilo. V tomto bezbrankovém utkání nakonec došlo na dělbu bodů. V dalším kole bude mužstvo Třebětic hostit silný tým z Dačic a Bernartice zavítají k dalšímu nováčku této skupiny do Jistebnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Sehráli jsme velmi dobrý zápas na půdě do té doby prvních Bernartic. Byli jsme připraveni na jejich styl nakopávaných míčů na Rakovana. Myslím, že kluci tuto hrozbu výrazně eliminovali a naopak jsme to byli my kdo se snažil o kombinační fotbal. V prvním dějství to bylo na šance 2:2, v tom druhém jsme si vytvořili čtyři velmi dobré šance na skórování, bohužel jsme nedali. I když s bodem jsme spokojeni, já si myslím, že mohly být tři. Jsme ale na zemi a bod z Bernartic je super, protože tam se těžko vyhrává. Kluky musím za výkon pochválit.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - T. Pěchota [-] (78. J. Peterka [-] ) , A. Rakovan [-] , V. Ťupa [-] , P. Brož [-] , V. Šťástka [-] (82. D. Smrčina [-] ) , D. Novák [-] , K. Süsmelich [-] , Š. Král [-] , V. Charypar [-] , J. Novák [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - R. Nehyba [-] , V. Bastl [-] (83. D. Kelbler [-] ) , O. Černoch [-] , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , V. Habr [-]

ŽK: 28. D. Novák , 77. T. Pěchota - 32. V. Habr , 87. O. Černoch .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - BOČEK Petr, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stejně jako zápas Dačice - Chýnov, tak i tento bude dle mého názoru nesmírně vyrovnaný. Bernartice ho však zvládnou těsným rozdílem.

Tip: výhra domácích