Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebnice ve druhé půli otočila skóre ve svůj prospěch


Branky


20

Třebětice ze svého úvodního tlaku a nadšení vytěžily rychlé dva góly, v 6. minutě gólman Jistebnice lovil míč ze své sítě už podruhé. O minutu později Jistebnice snížila na 2:1 a hra se vyrovnala. Do konce poločasu se podařilo hostům srovnat skóre a do kabin se šlo za stavu 2:2. V druhé půli přestřelka pokračovala, ale Jistebnice nakonec překlopila výhru na svojí stranu a zvítězila 3:5. V dalším kole se utkají Třebětice se Čtyřmi Dvory v Budějovicích a Jistebnice zavítá k Malému jezu, kde se utká s budějovickou Slávií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Do utkání jsme vstoupili opět hodně aktivně a už v šesté minutě vedli 2-0, bohužel za minutu hosté snížili po velké hrubce v obraně. Nicméně naše aktivita nepolevovala, dá se říci, že celý první poločas jsme byli lepším týmem. Nicméně soupeř hrál nenápadně a hodně kvalitně a opět po nedůrazu vzadu vyrovnal stav. Druhé dějství bylo vyrovnané, bohužel soupeř dokázal využít naší špatné hry v obranné činnosti a svou kvalitou dokázal zápas otočit ve svůj prospěch a naprosto zaslouženě zvítězil. Klukům nelze upřít snaha o lepší výsledek, nicméně pokud budeme dělat takové chyby, bude problém v každém zápase. Jinak jsem hodně zklamán z některých individuálních výkonů.




Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - V. Habr [-] , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , V. Bastl [-] , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , R. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , M. Kelbler [-] (44. P. Švarc [-] ) , M. Trávníček [-]

1.FC Jistebnice
L. Novák [-] - V. Podzimek [-] , M. Sokolt [-] (75. M. Muž [-] ) , P. Turnovec [-] , M. Fara [-] , A. Buchtele [-] , P. Horčička [-] (80. R. Hejlík [-] ) , Z. Šváb [-] , V. Vacek [-] , T. Ruber [-] , M. Mrzena [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tauber Lukáš - KOLLMANN Jaroslav, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Pavel Hořčička
Tip experta: výhra hostů

Souboj nováčků. S Lišovem jsme dali jasně najevo, že nechceme hrát spodek tabulky, takže věřím, že utkání v Třeběticích zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích