0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov svého neoblíbeného soupeře znovu neporazil! Čelákovice ubojovaly bod


Branky


10

Hlízov, který do sezony vstoupil ve velmi dobré formě začal v průběhu podzimu stagnovat a dlouhodobe problémy s docházkou trápí především trenéra, Davida Linharta. Naopak soupeři z Čelákovic se v průběhu celé podzimní části nedařilo v žádném směru a do Hlízova zajížděly s cílem si zlepšit chuť v posledním zápase před zimní pauzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od vápna k vápnu

První poločas byl zejména ve znamení hry od vápna k vápnu, kdy se ani jeden z celků nedokázal dostat do zajímavější brankové příležitosti. Domácí se do zajímavých příležitostí dostávali pouze přes stranu výborně hrajícího Váni, jenž byl na křídle jediným hráčem, který se nebál jít do souboje jeden na jednoho, ale žádná z jeho akcí do finále dotažena nebyla.

Pouhým způsobem, kterým se Čelákovice snažili ohrozit branku Míška byly rychlé protiútoky, které ovšem stejně jako útočné snažení Váni v branku nevyústily.

Bohužel jsme se branky během první pětačtyřicetiminutovky nedočkali, což znamenalo průběžný bezbrankový poločasový výsledek.

 

Bezbranková bitva

Úvod druhé půle byl ve znamení aktivity a snažení Hlízova, jenž se snažil o vytvoření si tlaku a možnosti ke skórování. Tento tlak ale hostům vyhovoval, protože měli lehčí možnost ke skórování z rychlých brejků, které v zápetí přicházely a že jich nebylo málo. Nebýt výborně chytajícího Míška, tak by čelákovičtí šli brzy do vedení.

Během druhého poločasu se domácím vůbec nedařilo a přišla silná viditelná frustrace. V závěrečném tlaku přišly šance pro Šestáka a Paru, ale ani tito dva borci nedokázali síť brankáře Schlossera rozvlnit, což znamenalo konečný bezbrankový výsledek, jenž tabulkově vyhovuje spíše hostům z Čelákovic, kteří stráví zimu na průběžné jedenácté příčce.

 



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Jediným pozitivem je návrat Matěje Vojtíška, který nám kvůli dlouhodobé nemoci chyběl 4 měsíce a za 30 minut utkání ukázal potenciál. Jsem docela zklamaný z přístupu některých hráčů tuto půlku sezóny. Někteří si myslí, že se dá hrát 1.A třída s jedním nebo dvěma tréninky za měsíc a podle toho to na hřišti vypadá. Doufám, že se v zimě dáme do kupy a začneme brát fotbal trochu vážně.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , M. Šváb [-] (90. V. Para [-] ) , T. Šusta [-] , R. Tafel [-] - M. Puk [-] (87. T. Vyhnánek [-] ) , Š. Váňa [-] (50. F. Tichý [-] ) , R. Šesták [-] , T. Šváb [-] (71. M. Vojtíšek [-] ) , P. Růžička [-] - V. Maxa [-] -

SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - M. Arazim [-] , O. Koch [-] , P. Pánek [-] , D. Kovalov [-] (90. R. Štrobl [-] ) , R. Skuhravý [-] , O. Kolovecký [-] (46. M. Brabec [-] ) , J. Filip [-] (46. P. Nesládek [-] ) , B. Vacek [-] (78. L. Haloun [-] ) , M. Jelínek [-] , V. Konečný [-]

ŽK: 50. J. Růžička - 40. O. Kolovecký , 50. O. Koch , 88. L. Haloun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - STEJSKAL Jaroslav, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 10:51
Samuel Mičuta

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Hlízov bude slavit v posledním podzimním zápase výhru a spraví si chuť ze zápasu s Poděbrady.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:20

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích