3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka v poslední minutě zajistila Pšovce bod! Hlízov tentokrát na vítězství nedosáhl.


Branky


33. P. Šára , 70. D. Svoboda , 92. D. Svoboda - 3. R. Tafel , 47. V. Maxa , 67. V. Maxa
9

Šest branek. To je počet, kolikrát se Hlízovu podařilo rozvlnit síť Staré Boleslavi v uplynulém kole. Naopak Pšovka minulé kolo prohrála na půdě Úval a do utkání šla s tím, že by si mohla doma  spravit chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start

 Velmi rychlý start do zápasu ve velkém tempu předvedl Hlízov.

Hlízov byl ve varu. Několikabrankové vítězství minulý týden velmi napomohlo vstupu do zápasu a svou střeleckou chuť si Hlízov nechal i na tento víkend, jelikož po standartní situaci hned ve 3. minutě skóroval Tafel.

Toto velmi brzké vedení opařilo tým domácích, ale hosté se dopustili jedné  chyby a to, že moc brzy šli do bloku a začali hrát pasivně.

Pšovka tlačila a k vyrovnání ji velmi napomohla chyba v obraně hostů ve 33. minutě, díky které skóroval Šára a bylo vyrovnáno.

Zbylých 12 minut poločasu nám bohužel již další branku nenabídlo.

Gólová přehlídka

Druhý poločas byl mnohem zajímavější něž ten první a začal opět výborným vstupem hostů.

2 minuty. Tak dlouho trvalo Hlízovu vstřelit gól od vstupu do druhé půle a o tento gól se postaral kanonýr Vladimír Maxa.

Po této brance pokračovala snaha hostů a trvalo to přesně 20 minut do další branky a opět se trefil Maxa, který výrazně přiblížil Hlízov ke třem bodům.

Tento dvoubrankový rozdíl trval ale pouhé 3 minuty jelikož se v 70. minutě prosadil Svoboda.

Právě jméno na David Svoboda hosté určitě nebudou vzpomínat rádi, jelikož se postaral i o vyrovnání. Hrála se 93. minuta, kdy se dostal k míči a rozvlnil síť brankáře Míškaa zajistil Pšovce bod.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: Za bod můžeme být rádi. Moc se nám nedaří a tak každý bod je pro nás dobrý. Utkání jsme nezačali dobře. Nepohlídali jsme si standartní situaci a soupeř toho využil. Ze hry toho hosté v první půli moc neměli, dělali nám problémy hlavně ze standartních situací. Druhou půli jsme začali špatně, jako tu první. Důležité bylo, že se nám podařilo brzy snížit a v závěru vyrovnat.

FOTBAL Hlízov
David Linhart: Jsem z výsledku po průběhu zápasu hodně zklamaný. Věděli jsem, že má Mělník problémy a nelepí mu to. Chtěli jsem jednoznačně vyhrát. Je to už několikátý zápas, kdy podle mě úplně vypadnou 2 až 3 hráči a nevím, čím to je. Za mé kariéry by mě za takové výkony trenéři posadili a pár zápasů bych si zarybařil. Možná by to některým mým svěřencům prospělo. Bohužel je nás málo a já takovou cestou jít nechci.



Sestavy


FK Pšovka Mělník
Z. Štrupl [-] , J. Pokorný [-] (58. D. Svoboda [-] ) , R. Dvorný [-] , P. Šára [-] , J. Chytil [-] , J. Mihalík [-] , R. Šmíd [-] , D. Grabmüller [-] , J. Studený [-] , M. Mrvík [-] , R. Beneš [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - T. Šusta [-] , J. Růžička [-] , R. Tafel [-] - T. Šváb [-] , M. Král [-] (58. J. Švec [-] ) , R. Šesták [-] , P. Růžička [-] , M. Puk [-] (88. F. Tichý [-] ) - T. Vyhnánek [-] (54. Š. Váňa [-] ) , V. Maxa [-]

ŽK: 49. M. Mrvík - 27. T. Šusta , 76. R. Tafel , 91. F. Tichý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: výhra domácích

Mělník potřebuje naplno bodovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů