0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólová podívaná! Pšovka ztrácí body na domácím hřišti.


Branky


8

Před utkáním byste nejspíše nedokázali odhadnout favorita, jelikož po 3 odehraných zápasech měli obě mužstva, která se v 5. kole středočeské 1.A třídy skupiny B utkala na hřišti Pšovky shodně 1 výhru, 1 remízu a jednu prohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha hostí

První polovinu utkání bychom byli schopni popsat jako hru kočky s myší, ale bohužel pro hosty toho nedokázali využít a ukázalo se, že se velmi trápí v koncovce.

Zároveň s dobrou snahou směrem dopředu přidali hosté i skvělou obrannou činnost a k dokonalosti chyběl jen ten jediný gól.

Bohužel toho jsme se nedočkali a i přes velkou snahu hostů se do šaten šlo za bezbrankového stavu.

 

Problémy se zraněními

Druhý poločas začal úplně jinak než vypadal ten první.

Hned od prvních sekund druhého dějtsví bylo znát, že Pšovka chce hrát. Zlepšila pohyb a přesnost a zadělala Slovanu na velkých problémech.

Slovanu to neudělalo lehké navíc to, že kvůli zdravotním problémům museli postupně odejít dokonce 2 hráčů, což znamenalo, že se Slovan bude ve druhé půli obejít bez 3 veledůležitých hráčů, jelikož ještě Jiráň nemohl k zápasu nastoupit.

A bylo to znát, hostům se nedařilo a gól domácích visel ve vzduchu, naopak hosté se do žádné šance běhěm celé druhé půle nedostali. Ale i přes velkou snahu domácích se jim bohužel branku vstřelit nepodařilo a tak jsme žádnou branku neviděli.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: První půle byla od nás velmi špatná. Branku hostů jsme neohrozili, chyběl nám pohyb a nedařilo se nám překonat obranný blok hostů. Hosté se také dostali do několika šancí, při kterých nás podržel brankář. V druhé půli se to otočilo. Zlepšili jsme pohyb a dostávali jsme se do šancí. Měli jsme tři tutovky, ale vždy nám chyběl kousek abychom šli do vedení. Hosty už jsme v druhé půli do vyložené šance nepustili. Remíza je spravedlivá.

SK Slovan Poděbrady
Michal Lovětínský: Z naší strany to byl zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší. Provázela to ale špatná koncovka. V druhé půli to ovlivnila zranění hráčů, kteří museli opustit hřiště a přišel tlak domácích. Remíza je za mě spravedlivá



Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (74. D. Svoboda [-] ) , R. Šmíd [-] (68. P. Brůža [-] ) , M. Havel [-] (47. J. Chytil [-] ) , P. Šára [-] , J. Mihalík [-] , R. Dvorný [-] , D. Grabmüller [-] , J. Studený [-] , M. Mrvík [-] (63. M. Merta [-] ) , D. Bursa [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - M. Švára [-] , J. Riesz [-] , D. Šťastný [-] (60. J. Hron [-] ) , T. Kanaval [-] (60. M. Lovětinský [-] ) , P. Mišák [-] , J. Bernard [-] (32. M. Pacovský [-] ) , F. Říha [-] , P. Štěpánek [-] (66. S. Bulíř [-] ) , J. Sekera [-] , J. Borovička [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vlk Miroslav - ROTH Patrik, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Miroslav Sunkovský
Tip experta: remíza

Remízový zápas sousedů v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza