Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick i dvě červené karty! Derby mezi Rakovníkem a Novým Strašecím ovládli domácí


Branky


7

Okresní derby mezi Rakovníkem a Novým Strašecím přineslo mnoho zajímavých momentů a diváci se určitě nenudili. K vidění byl hattrick domácího Schwendta, dvě červené karty v řadách hostů a po závěrečném hvizdu veliká euforie na domácí střídačce i mimo ní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhru nastartoval Schwendt

Domácí mohli jít do vedení hned v 1. minutě, tutovka ale zůstala neproměněna.

 

Poté se ke slovu dostali hosté, střelu z úhlu ale zneškodnil brankář Pešek.

 

V 17. minutě se Rakovník ujal vedení. Po přihrávce Červeného poslal střelou do odkryté branky svůj tým do vedení Zdeněk Schwendt.

 

Stejný muž přidal o třináct minut později i druhý gól utkání. Domácí útočník měl před sebou znovu prázdnou branku a ani tentokrát nezaváhal.

 

Úvodní dějství už žádné další zajímavé situace nepřineslo, a Rakovník tak po pětačtyřiceti minutách vedl nad Novým Strašecím 2:0.

 

Snížení hostů a dokonaný hattrick

Domácí, které hřál pohodlný dvougólový náskok, kontrolovali hru a soupeře do žádných vážnějších ohrožení své branky nepouštěli.

 

V 66. minutě navíc přidali třetí gól a netrefil se nikdo jiný než Zdeněk Schwendt, který tak završil hattrick.

 

Novostrašeckým se však o dvě minuty později podařilo odpovědět. Po rohovém kopu snížil na 3:1 Jiří Trégr.

 

Všechny naděje domácích na bodový zisk ale v 70. minutě pohřbil Jakub Gregor, který za svůj skluz viděl druhou žlutou kartu, a tím pádem červenou. Hosté tak dohrávali v deseti.

 

O tři minuty později bylo pro Nové Strašecí ještě hůře, na 4:1 totiž zvýšil Tadeáš Kotaska.

 

Deset minut před koncem ještě obdržel druhou červenou kartu hostující brankář Martin Klíma, který se dopustil faulu mimo vápno.

 

Okresní derby tak jednoznačně ovládl Rakovník, který především díky hattricku Schwendta porazil Nové Strašecí 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jiří Kučera: V derby jsme mohli jít do vedení hned v první minutě, ale svoji tutovku jsme neproměnili. Hosté zahrozili v první půli střelou z úhlu, kterou stejně, jako následující roh, zneškodnil v poslední době výborně chytající Pešek. Poté jsme převzali iniciativu, vstřelili dvě branky a hosty jsme do vážnějšího ohrožení naší branky nepouštěli. Hru jsme kontrolovali i po změně stran. Hostům docházeli fyzické síly i počet hráčů na hrací ploše a konečný výsledek byl pro ně vzhledem k našim dalším šancím přijatelný. Jsem rád, že se konečně střelecky probudili i naši ofenzivní hráči.

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Bohužel, vypili jsme si to do dna. Domácí se na zápas připravili lépe a měli mnohem větší chuť vyhrát. Snažili se, bojovali a my jsme se tomu bohužel nedokázali přizpůsobit.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Vydra [-] (73. J. Sabo [-] ) , T. Kotaska [-] , J. Pavlík [-] (79. J. Holý [-] ) , T. Itner [-] , J. Červený [-] (89. J. Klíma [-] ) , J. Severin [-] , Z. Jonák [-] , Z. Schwendt [-] (89. B. Broum [-] ) , V. Čadek [-] , J. Šindler [-] (73. M. Valcha [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - J. Gregor [-] , L. Mrázek [-] (40. P. Nováček [-] ) , D. Mašek [-] (46. O. Bačo [-] ) , J. Šrédl [-] , J. Trégr [-] , J. Čech [-] (83. Z. Hrnčíř [-] ) , J. Mrázek [-] (68. J. Paluba [-] ) , M. Podzemský [-] , J. Sklenka [-] , M. Krupička [-]

ŽK: 53. T. Kotaska - 8. J. Gregor , 26. L. Mrázek , 60. J. Mrázek , 77. J. Sklenka . ČK: 70. J. Gregor , 81. M. Klíma .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Němčanský
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že půjde o vyrovnaný zápas, ale kvalita bude na straně Rakovníku, který si nakonec připíše tři body. Nové Strašecí ale dokáže být velice nepříjemné a pokud se jim povede vstřelit první gól, tak by nemuselo odjet bez bodu. Přikláním se ale na stranu Rakovníku, že to doma zvládne.