Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest gólů a šest různých střelců! Chlumec si zastřílel v Jílovišti


Branky


7

Chlumec je společně s Vestcem jediným stále stoprocentním týmem v probíhající sezoně. Nic se nezměnilo ani po utkání v Jílovišti, které poslední dobou nedisponuje zrovna nejlepší formou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vedení chlumeckých

Do utkání vstoupili skvěle domácí, kteří svého soupeře zatlačili a měli blízko ke vstřelení úvodního gólu.

 

Jejich tlak ale ve 14. minutě utla penalta pro hostující mužstvo, kterou rozhodčí nařídil po faulu na Dominika Nedvěda. Balón si na značku pokutového kopu postavil penaltový expert Chimezie Ezeala a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení.

 

Gól hosty nakopl a byli to oni, kteří od té doby udávali tempo hry.

 

Ve 22. minutě přidali chlumečtí druhou branku. Nepovedená střela Šedivého našla Aleše Bábíčka a ten si připsal druhý gól zápasu.

 

Poté začalo být aktivnější znovu Jíloviště, kterému se podařilo odpovědět ve 33. minutě. Po standardní situaci skóroval Luboš Soldát.

 

Když už se zdálo, že do kabin půjdou hosté s jednogólovým náskokem, v závěru úvodního dějství se po rohovém kopu prosadil hlavou kapitán David Vostárek.

 

První poločas tak skončil výsledkem 3:1 pro favorizovaný celek z Chlumce.

 

Hosté si pojistili výhru

Chlumec ve druhé půli kontroloval hru i výsledek a soupeře do žádných vyloženějších příležitostí příliš nepouštěl.

 

V 53. minutě se ale přeci jen hosté dopustili zaváhání v obraně, které potrestal Ondřej Vrabec. Domácí tak rázem byli na dostřel jediného gólu.

 

Netrvalo to ani deset minut a hosté se vzdálili znovu o dvě branky. Na 4:2 zvýšil střelou zpoza vápna střídající Jakub Dobiáš.

 

V 71. minutě to bylo už 5:2. Krásnou branku z přímého kopu zaznamenal Ondřej Šípek.

 

Utkání uzavřela šestá branka hostů, kterou si připsal Lukáš Šedivý. Po samostatném úniku přeloboval domácího brankáře Valtra, a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 6:2 pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Soupeři gratuluji k vítězství. Myslím ale, že zápas jsme si prohráli sami individuálními chybami, kterými jsme si znehodnotili náš výkon. Soupeř byl střelecky lepší, dotahovat šest gólů, na to bohužel nemáme palebnou sílu. Až přestaneme dělat triviální chyby, tak možná budeme bodovat i s takhle těžkými soupeři. Co se tyče hry soupeře, tak ale musím říct, že jsem od nich čekal víc. Produktivní jsou, ale herně jsem od nich čekal daleko víc.

SK Chlumec
Radek Vostárek: Zasloužené vítězství, ve druhém poločase jsme soupeře úplně vymazali. Mimo prvních deseti minut, ve kterých na nás soupeř vlítl, jsme byli lepší. Dokázali jsme se z toho vymanit a proměnit první dvě šance, které jsme si vytvořili.



Sestavy


TJ Jíloviště
V. Valtr [-] - M. Wágner [-] (75. L. Volf [-] ) , A. Boruta [-] , Š. Frank [-] , F. Janoušek [-] , O. Vrabec [-] , J. Rajnoch [-] , D. Malý [-] , V. Janoušek [-] , L. Soldát [-] , T. Šorna [-]

SK Chlumec
D. Pokorný [-] - A. Bábíček [-] (56. J. Dobiaš [-] ) , O. Šípek [-] (76. D. Mařík [-] ) , L. Šedivý [-] , L. Dvořák [-] , C. Ezeala [-] (83. D. Turický [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Vostárek [-] , D. Reiter [-] , D. Žáček [-] , T. Řehák [-]

ŽK: 19. M. Wágner , 45. J. Rajnoch , 67. F. Janoušek , 70. O. Vrabec - 62. T. Řehák , 89. D. Soukup .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Radek Vostárek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak, než dát dvojku na naši výhru a pokusit se udržet
neporazitelnost i když vím, že nás nečeká nic lehkého.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích