3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Velkou Dobrou a Chlumcem skončila lépe pro hosty


Branky


18. P. Popelka , 28. M. Zelenka (p.) , 72. M. Zelenka - 20. C. Ezeala (p.) , 48. T. Řehák , 60. L. Šedivý , 68. L. Dvořák
8

Velká Dobrá, která měla před utkáním na kontě dvě prohry, remízu a výhru, hostila Chlumec. Ten byl před zápasem stoprocentní, v minulém kole navíc deklasoval Nové Strašecí poměrem 8:2. Dominantní bilance chlumeckých fotbalistů pokračuje i po tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty a vedení domácích

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se po osmnácti minutách hry dostali do vedení. Mezi střelce utkání se zapsal Petr Popelka.

 

Vedení Velké Dobré netrvalo dlouho a o dvě minuty později bylo vyrovnáno. Nařízenou penaltu po ruce jednoho z obránců domácích proměnil Chimezie Ezeala.

 

I na druhé straně byl k vidění pokutový kop a stejně, jako u Chlumce, byl přetaven v gól. Nařízenou penaltu po faulu Reitera proměnil Martin Zelenka, a poslal tak podruhé v utkání svůj tým do vedení.

 

V závěru úvodního dějství mohl být stav už 3:1 pro domácí, David Pokorný ale svůj tým podržel fantastickým zákrokem.

 

Zaskočenému Chlumci už se do poločasu vyrovnat nepodařilo, a hráči tak odcházeli do kabin za stavu 2:1 pro Velkou Dobrou.

 

 

Obrat hostů

V prvním poločase bylo k vidění poměrně hodně šancí, ve druhé půli jich ale diváci viděli minimálně dvakrát tolik, a to na obou stranách.

 

Utkání se hrálo nahoru dolů, mírně měl ale navíc Chlumec, kterému se ve 48. minutě podařilo srovnat skóre zápasu. Po rohovém kopu se hlavou trefil Tomáš Řehák.

 

V 62. minutě se hosté poprvé v utkání dostali do vedení. Po přihrávce z levé strany skóroval Lukáš Šedivý.

 

Chlumecký obrat nebral konce. V 68. minutě zvýšil po centru už na 4:2 Lukáš Dvořák.

 

Domácí se s výsledkem nechtěli smířit, a tak nadále bojovali o bodový zisk.

 

V 72. minutě vykřesal svému týmu naději Martin Zelenka, který zaznamenal svůj druhý gól v utkání.

 

Velká Dobrá se ve zbytku času snažila o vyrovnání, chlumečtí si ale výsledek pohlídali a po dramatickém utkání zvítězili 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Pro nás znovu smolný zápas. Soupeři jsme nabídli tři laciné góly, jeden po standardní situaci a dva po hrubých chybách ve středu hřiště. Za mě jsme byli lepším mužstvem. Více jsme drželi balón, více jsme chtěli hrát. Bohužel, naše produktivita je šílená. Zápas jsme si prohráli hrubými chybami, nedá se nic dělat. Doufám, že už se z toho trochu probereme, tyto chyby nás vždy srazí na kolena.

SK Chlumec
Radek Vostárek: Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. V prvním poločase jsme byli drobet laxní v obraně a vůbec poprvé v sezoně jsme prohrávali. S první půlí jsme byli celkově nespokojeni, hlavně co se týkalo obranné fáze. Druhý poločas už byl podle našich představ. Utkání jsme otočili a ještě jsme nevyužili několik vyložených příležitostí.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - P. Popelka [-] (81. M. Hašek [-] ) , M. Zimerman [-] , J. Kalousek [-] , T. Andruchovič [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , R. Volman [-] , D. Sekanina [-] , J. Mertlík [-] , M. Zelenka [-]

SK Chlumec
D. Pokorný [-] - D. Soukup [-] (46. J. Dobiaš [-] ) , M. Ciprian [-] (46. D. Mařík [-] ) , O. Šípek [-] (90. A. Bábíček [-] ) , L. Šedivý [-] , L. Dvořák [-] , C. Ezeala [-] , D. Nedvěd [-] , D. Reiter [-] , D. Žáček [-] , T. Řehák [-]

ŽK: 57. T. Andruchovič , 77. F. Dejčmar - 40. T. Řehák , 62. L. Dvořák , 75. D. Mařík , 79. C. Ezeala . ČK: 89. T. Andruchovič .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Radim Vavroch
Tip experta: výhra hostů

Chlumec je favoritem, zatím je v sezoně stoprocentní. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích