0:2
(0:0)
54. L. Šedivý
64. Z. Schwendt (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník podruhé za sebou prohrál, tři body bere Chlumec


Branky


54. L. Šedivý , 64. Z. Schwendt (vl.)
8

Fotbalisté Rakovníka v minulém kole neuspěli na půdě Klecan. Dnes je čekal Chlumec, který měl před utkáním na kontě pouze jeden zápas, a to výhru 2:0 na půdě Podlesí. Stejným výsledkem skončilo i dnešní utkání a znovu se šťastným koncem pro fotbalisty Chlumce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Všech 260 platících diváků, kteří se přišli podívat na střetnutí Rakovníka a Chlumce, muselo být po první půli velice znuděno.

 

Úvodní dějství bylo totiž poměrně nezajímavé a i přesto, že více ze hry měli hosté z Chlumce, první střely na branku jsme se dočkali až ve 37. minutě.

 

První poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0.

 

Dva góly Chlumce znamenaly vítězství

Druhá půle už byla o něco zajímavější, než ta první.

 

Hosté začali být aktivnější v útočné fázi a v 54. minutě vstřelili úvodní branku zápasu. Po přihrávce Ezealy se trefil Lukáš Šedivý.

 

O deset minut později se Chlumec dostal do dvougólového vedení. Po rohovém kopu si dezorientovaný Schwendt vstřelil vlastní gól. Rakovník tak v 64. minutě prohrával s Chlumcem 0:2.

 

V 75. minutě mohl z ojedinělé příležitosti snížit domácí Pucholt. Ve vyložené příležitosti ale neuspěl.

 

Fotbalisté Chlumce si poté ve zbytku druhého poločasu vedení pohlídali a z Rakovníka si tak vezou tři body po výhře 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Petr Kýzl: Remízový zápas. Tím, že soupeř dal gól, tak utkání zlomil na svou stranu. Bylo znát, že soupeř je zkušený a že ve svých řadách má zkušené hráče, kteří hráli vyšší soutěže. My jsme je bohužel nedokázali dostat pod tlak při rozehrávce a vytvořit si nějaké vážnější šance.

SK Chlumec
Radek Vostárek: Prvních pětadvacet minut ve druhé půli bylo podle naších představ, poté jsme se stáhli. První poločas jsme hráli pomalu, bez žádné nabídky. Za druhý poločas jsme si ale to vítězství zasloužili.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Sabo [-] (80. J. Holý [-] ) , T. Kotaska [-] (80. P. Kýzl [-] ) , M. Jirásek [-] , T. Itner [-] (73. M. Valcha [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Červený [-] , J. Severin [-] , Z. Schwendt [-] (73. J. Mareš [-] ) , V. Čadek [-] , J. Šindler [-]

SK Chlumec
D. Pokorný [-] - D. Novák [-] , D. Soukup [-] (46. J. Dobiaš [-] ) , C. Ezeala [-] (88. D. Turický [-] ) , L. Šedivý [-] , L. Dvořák [-] , D. Nedvěd [-] (78. D. Mařík [-] ) , O. Šípek [-] , D. Žáček [-] , D. Reiter [-] , T. Řehák [-]

ŽK: 72. J. Severin - 90. L. Dvořák .
Počet diváků: 260.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Marek Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Mladý nezkušený tým nebude na hosty stačit.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů