Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice přidaly dvanáctou výhru v řadě


Branky


3. M. Křiváček , 10. J. Hrach , 23. J. Hrach , 35. J. Šourek , 72. J. Šourek , 78. J. Šourek , 87. O. Šimek - 26. M. Ráž (p.)
20

Sousedovice letos nemají v B třídě konkurenci a v posledním domácím zápase přivítaly Bělčice, které chtěly domácí překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty ale bylo jasné, že je nečeká nic lehkého. Navíc už ve 3. minutě se domácí ujali vedení zásluhou Křiváčka. Následně o dalších sedm minut to bylo už o dvě branky, když se prosadil kapitán domácích Jan Hrach. Bělčice byly jako opařené a další útoky domácích se na ně jen a jen hrnuly. Ve 23. minutě vstřelil svojí druhou branku v zápase Jan Hrach a Sousedovice si dál hrály svůj zápas. Ve 26. minutě ale přišla pro Bělčice šance, když po faulu na kapitána Ráže nařídil rozhodčí pokutový kop, který sám kapitán hostů proměnil. Poločasový účet ukončily ale Sousedovice a ve 35. minutě se prosadil kdo jiný, než Josef Šourek. Divoký poločas nakonec tedy skončil 4-1 pro domácí Sousedovice. 

Druhý poločas přinesl dále převahu Sousedovic, které přidaly další branku v 72. minutě, když se podruhé v zápase prosadil Šourek. Útočník Sousedovic a nejlepší střelec soutěže dokonal hattrick za dalších šest minut a Sousedovice vedly díky jeho brance číslo třiadvacet jednoznačně už 6-1. Poslední branku v zápase vstřelil ke konci zápasu v 87. minutě Šimek a ten tedy stanovil konečný výsledek zápasu. Sousedovice zvítězily nakonec jednoznačně 7-1!



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Radek Pintíř - trenér: Na posledním domácím zápase jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů. I přes to, že terén nebyl úplně ideální, se nám kombinace dařila a soupeře jsme přehrávali. Chválím celý tým za předvedenou hru.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - J. Hrach [-] (68. O. Rataj [-] ) , L. Duba [-] (50. P. Masák [-] ) , M. Křiváček [-] , J. Šourek [-] , M. Hromíř [-] (55. D. Marcinko [-] ) , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , O. Šimek [-] , D. Brož [-] (55. D. Petráň [-] ) , F. Duba [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] (46. M. Fiala [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , J. Vejšický [-] , O. Páca [-] , J. Cibulka [-] (71. P. Průcha [-] ) , V. Mach [-] , M. Hevera [-] , K. Zeman [-] , M. Hrkel [-] (46. M. Vrbský [-] )

Hráči zápasu: J. Hrach , J. Šourek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - KOPP Karel, SOLAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Kokrda
Tip experta: výhra domácích

Lídr soutěže si doma ohlídá a Pepa Šourek opět rozšíří gólový účet. 4-1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lídr tabulky doma neprohrává.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích