Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec bez bodu


Branky


24

Sedlec zavítal v sobotním uplakaném odpoledni na první mistrovské utkání na hřiště Slavče, kde se utkal s béčkem Trhových Svinů. Sedlec v letní přestávce významně obměnil kádr a nastoupil tak se čtyřmi novými tvářemi v základní sestavě. Další nováčci byli na střídačce a vstoupili do utkání v jeho průběhu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal opatrně z obou stran, ale postupně začali přebírat iniciativu hráči domácích. Vytvářeli si územní převahu, která ale nevedla k žádným vyloženým šancím. Oba týmy se potýkaly s mokrým terénem, na který nebyly po letní pauze dostatečně připraveni. Hostující tým ze Sedlece se snažil o postupný útok z vlastní obrany, ale domácí kvalitně obsazovali hostující hráče a jednoduše získávali míče už na polovině Sedlece. Následně pak vznikaly před vápnem Sedlece závary a pološance pro domácí. Paradoxně se ujal vedení Sedlec. Koňarík zahrával trestný kop po faulu na Vávru. První střelu zblokovala domácí zeď. Koňarík si ale opětovně našel odražený míč, namazal Hudcovi, který prudkou střelou za vápnem uklidil míč na zadní tyč Vrábkovi svatyně. Ten stihl pouze zkontrolovat, že míč zapadal za háčky. Vedení ale netrvalo dlouho. Domácí střední záložník měl dostatek času na polovině hřiště, aby načechral lehký oblouček na střed obrany, kam se dostal do náběhu domácí matador Brožka. Navzdory tomu, že byl dobře přikryt hostujícím Rybáčkem s Bašarem, tak sedleckou dvojici zradil kluzký terén. Brožka tak dostal dárek v podobě zakončení tváří v tvář Hanzalovi. Nemýlil se a vyrovnal. To ze strany domácích ještě nebylo v prvním poločase vše. Do poločasu se ujali vedení, kdy jako jediný zareagoval na vyraženou střelu Janoušek a i přes opětovnou snahu Hanzala protlačil míč do branky.

 

Do druhého poločasu vstoupil Sedlec aktivněji. Odměnou mu bylo vyrovnání, o které se postarala dvojice Vávra s Koňaríkem. Vávra vybojoval před vápnem faul a Koňarík přetavil svoji druhou exekuci před vápnem domácích v gól. Krásnou ranou na přední tyč nachytal Vrábka. Obraz hry i vyrovnávací gól napovídal, že Sedlec zápas obrátí. To ale domácí nepřipustili. Z jednoduchého nákopu do malého vápna vytěžili vítězný gól na 3:2. Výbornou práci odvedl Pavel, který nelenil podstoupit souboj s hostujícím Kozlem, od jehož hlavy se míč odrazil na vzdálenější tyč, kde byl v náběhu připravený Brožka. Ani tímto dárkem nepohrdl a rozhodl o třech bodech pro domácí. Sedlec si ještě vytvořil jednu výbornou příležitost na vyrovnání. Vávra ale tváří v tvář Vrábkovi neuspěl. Nutno dodat, že na zakončení vyraženého míče neměl dostatek času. Výsledek pak zpečetil těsně před koncem domácí Pavel, který využil nedorozumění stoperské dvojice. Zcela osamocen na penaltě hlavou přehodil hostujícího Hanzala. To byla tečka za tímto zápasem.

Nejlepším hráčem, který neustále zaměstnával a nenechával vydechnout obranu domácích, byl nestárnoucí domácí Brožka. Za hosty byl nejlepším hráčem novic Rybáček.

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér):

SK Sedlec
Jaroslav Zíka (kapitán): Po bouřlivé letní pauze, kdy se rozhodovalo o vůbec dalším směřování fotbalu na Sedleci, se povedlo přivést několik nových tváří. Bohužel se nám nepodařilo odehrát generálku před prvním mistrákem, tak jsme se potkali všichni vůbec poprvé ve Slavči. Bohužel to bylo na souhře a postavení znát. Netypicky jsme nastoupili v rozestavení 4-4-2, od kterého jsme si slibovali větší převahu zejména na polovině domácích. To se bohužel v první půli vůbec nedařilo. Domácí nás postupnou rozehrávkou, na kterou měli spoustu času, přehrávali. Zachytávali jsme s vypětím všech sil útoky domácích až před naším vápnem. Navíc nadstavba nahoru nám vůbec nefungovala. Snažili jsme se o rozehrávku, která nám vinou mokrého terénu, ale hlavně aktivním presinkem domácích, vůbec nevycházela. Do druhého poločasu jsme si ujasnili, co a jak chceme hrát. Zlepšili jsme aktivitu obou útočníků, která přinesla ovoce. V celém utkání jsme tak odehráli asi nejlepší pasáž. Bohužel jsme z ní vytěžili pouze vyrovnávací gól. Domácím jsme pak darovali vítězství. Kdybych si měl vsadit odkud nedostaneme gól, řekl bych, že ze vzduchu. Bohužel třetí gól mi nedal za pravdu. Celkově bych zhodnotil náš výkon jako průměrný, spíše podprůměrný. Vyčníval z něho pouze výkon Rybáčka, který ve středu obrany zahrál opravdu kvalitně. Příští týden budou k dispozici bratři Peškové, kteří rozhodně k hernímu progresu přispějí. Ještě musím zmínit Fandu Hanzala a především mu poděkovat. S velkou pravděpodobností odehrál ve Slavči svůj vůbec poslední zápas za Sedlec. Chystá se přestoupit do vedlejší Zlivi, kam se také bude stěhovat. Františku, díky moc za vše, co jsi na Sedleci odvedl a kolik fotbalové radosti si pod sedleckou vlajkou rozdal. Ať se tě drží zdraví, pevné nervy a hlavně chuť a motivace hrát dál. Díky.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Vrábek [-] - J. Borek [-] - V. Brožka [-] (81. M. Němec [-] ) , V. Pavel [-] , V. Hruška [-] (66. A. Korčák [-] ) , J. Tůma [-] (83. J. Šafránek [-] ) , R. Janoušek [-] , A. Perfoll [-] , M. Smoleň [-] , L. Tuscher [-] , K. Juráň [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Rybáček [-] , M. Peterka [-] , K. Kozák [-] (86. O. Voráček [-] ) , V. Vávra [-] (79. M. Kroupa [-] ) , V. Kozel [-] , L. Koňarík [-] , R. Hudec [-] , L. Bašar [-] , J. Zíka [-] , I. Cibuzar [-] (74. M. Samohejl [-] )

ŽK: 41. I. Cibuzar , 44. R. Hudec , 54. V. Kozel .
Hráči zápasu: V. Brožka - M. Rybáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ovčáček Josef - MROSKO Tomáš, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Netuším, v jakém rozpoložení započne Sedlec novou sezónu. Ve Slavči se oba soupeři střetli poměrně nedávno a zápas opanovali zmínění hráči, ale Sviny mají dostatečně široký kádr a Áčko jim hraje až v neděli. Zda pomůžou nějací pendleři je otázka do pranice, přesto více favorizuji domácí tým.

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že navážeme na jarní zápas s béčkem Trhových Svinů a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích