J. Pípal 29. (vl.)
D. Bouchal 76.
K. Račák 82.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor padl v Lišově


Branky


29. J. Pípal (vl.) , 76. D. Bouchal , 82. K. Račák - 59. V. Kollárik
19

Fotbalisté Meteoru vyrazili k dalšímu zápasu 1. A třídy do Lišova. Soupeř, se kterým v loňské sezóně dokázali Táboráci dvakrát zvítězit, byl tentokrát dobře připraven a z utkání vydoloval cenný skalp lídra tabulky.

 

Video sestřih: Meteor Tábor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení po nešťastně sraženém míči do vlastní brány hostujícím hráčem

První zajímavou střelu v zápase měl na svědomí domácí Koláček. Rána se ale mezi tyče nevešla. Poté měli hosté možnost dvou přímých kopů z dobrých pozic. Nejprve rozehrával Široký, ale brankář Brtna na poslední chvíli sebral míč z hlavy Fialy. Druhý přímý kop rozehrál Fiala a po následných odrazech dostal balón do brány Janošík. Bohužel pro Meteor odmával pomezní rozhodčí ofsajd. Ve 29. minutě rozehrávali přímý kop také domácí. Po odrazech ve vápně vracel míč před bránu jeden z útočníků a ten si do vlastní sítě srazil nešťastně Pípal. O pár minut později se po pěkném centru od Štrincla dostal do zakončení Neruda, který ale přestřelil bránu. Hned z následného útoku zůstal ve vápně Meteoru ležet po souboji domácí Červenka, jemuž rozhodčí odpískal útočný faul. Ve 43. minutě to z úhlu zkoušel Pechoč, jenomže toho vychytal pozorný Šedivý. Poslední šanci poločasu měl Meteor, ale Janošík orazítkoval pouze tyč. Do kabin tak šli ve vedení 1:0 domácí.

Přestože hosté srovnali skóre, nakonec se ze tří bodů radovalo mužstvo Lišova

V úvodu druhé půle se po špatné rozehrávce dostal do zakončení Kovačič, jenomže minul branku. Vzápětí měl solidní možnost na druhé straně Sedláček, který nedokázal využít přihrávky od Nerudy. Poté se do zajímavých zakončení dostaly oba týmy, ale brankáři zůstali pozorní. V 58. minutě měli hosté možnost přímého kopu před pokutovým územím. Ten si vzal na starost Kollárik a obstřelem kolem zdi srovnal skóre na 1:1. V 62. minutě měl dobrou možnost poslat Lišov zpět do vedení Červenka, jenomže netrefil zařízení. Za dalších pár minut prostrčil Kollárik míč na Velka, ale toho v dobré šanci vychytal Brtna. 75. minuta přinesla velké vzrušení, když se po propadnutém balónu hnal sám na bránu Červenka, kterého podrazil zezadu Pípal. Rozhodčí nejprve vytáhl k údivu všech pouze žlutou kartu, kterou po následné komunikaci s asistentem změnil na červenou. Pro Meteor to byl zároveň dvojí trest, protože přímý kop Bouchala skončil po teči Lachouta v síti. Další branku přidal Lišov v 82. minutě, když se po nákopu dostal k míči Kandl, který přihrávkou do vápna našel Račáka a ten jen uklidil míč za záda bezmocného Šedivého. Vyrovnané utkání tak skončilo vítězstvím Lišova v poměru 3:1. Příští týden sehraje Meteor v domácím prostředí derby s Chýnovem a Lišov čeká výlet do Českých Budějovic, kde se střetne s Lokomotivou.

 

Vojta Kollárik



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Na zápas s prvním týmem soutěže jsme se dobře připravili a i když jsme měli problémy se sestavou, zápas skvěle odpracovali všichni, včetně střídajících hráčů a zaslouženě jsme získali důležité body.




Sestavy


SK Lišov
D. Brtna [-] - M. Klabouch [-] (60. P. Kandl [-] ) , V. Leština [-] , M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] (84. J. Mandík [-] ) , J. Šachl [-] (73. K. Račák [-] ) , L. Pechoč [-] (89. J. Beneda [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Kovačič [-] , A. Červenka [-] , P. Shýbal [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - D. Velek [-] (77. M. Pecka [-] ) , P. Janošík [-] , L. Neruda [-] , F. Široký [-] , P. Lachout [-] , J. Pípal [-] , V. Sedláček [-] (86. J. Benedikt [-] ) , F. Štrincl [-] , D. Fiala [-] , P. Štumfol [-] (46. V. Kollárik [-] )

ŽK: 17. M. Koláček , 26. L. Pechoč , 72. A. Červenka . ČK: 75. J. Pípal .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: MACHÁČEK David - BARTŮNĚK Pavel, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 22:04
Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale chceme vyhrát. Body zůstanou v Lišově.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 05:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 13:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:59

Tip: výhra hostů