1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn své šance nevyužil, zahodil i penaltu. Radost tak měli Strakoničtí


Branky


15

Domácí udělili hostům lekci z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První utkání dalšího ročníku KP domácí hostili silný celek z Týna nad Vltavou a v první čtvrthodince bylo opravdu znát, že jsou Týnští silní na balonu a domácí přehrávali, což bylo také zapříčiněno velkou nervozitou u některých mladých hráčů. Do první velké příležitosti se dostali hosté v 10. minutě, když Maitakovu příležitost včasným vyběhnutím Lízal zneškodnil.

 

Hosté dál domácí přehrávali a poté co z domácích spadla nervozita, tak postupně hru vyrovnávali, ale do šance se nedostávali. Vyprodukovali pouze 2 rohy a jednu střelu mimo tyče. To naopak hosté ve 37. minutě další velkou příležitost Dumbrovským spálili.

 

Druhý poločas se domácí rozehrávali k dobrému výkonu a najednou začali být pro soupeře nebezpeční. V 51. minutě první střela na branku a hned skončila gólem, a to  když dobře hrající Kafka našel ve vápně nabíhajícího Mášku, který hlavou rozvlnil síť a tak se domácí ujali vedení 1 : 0.

 

V 73. minutě domácí předvedli pěknou akci po pravé straně, kterou zakončoval Zahrádka střelou nad branku. Poslední čtvrthodinu opět hosté domácí přehrávali a v 78. minutě měli po faulu ve vápně možnost skóre srovnat z penalty, ale kapitán hostí Vařil poslal penaltu vedle branky. Štěstí stálo připraveným a tak konečné skóre 1 : 0 připsalo domácím tři body a dobrý vstup do dalších bojů.

 

Autor: J. Cibulka

  

Stats

Rohy :    6 : 4

 

Střely na branku :  3 : 3

 

Střely mimo branku:  3 : 2



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] (81. J. Benedikt [-] ) , O. Kafka [-] , D. Doležal [-] (53. F. Funda [-] ) , M. Boukalík [-] , J. Máška [-] , D. Míčka [-] (46. O. Chalupa [-] ) , J. Zábranský [-] (46. T. Bílý [-] ) , R. Zahrádka [-] , T. Prajzler [-] (60. J. Smola [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , D. Dumbrovský [-] , J. Mezera [-] (82. M. Šálený [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , P. Vařil [-] , M. Maitak [-] (62. P. Dvořák [-] ) , L. Stoklasa [-] , M. Procházka [-] (78. J. Novák [-] )

ŽK: 64. J. Smola , 66. P. Rybák , 78. T. Bílý - 10. V. Dobal , 62. J. Mezera .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Němec Václav - JEŘÁBEK Petr, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů