T. Ravas 38.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice loupily v Lanžhotě


Branky


8

Šlágr kola vyzněl pro hosty, kteří rozhodli po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Soupeř ze Znojemska na rozdíl od týmů z Vysočiny nepřijel do Lanžhota jen bránit. Naopak potvrzoval, že není v horních patrech tabulky náhodou. Úvodní dvacetiminutovka utkání totiž patřila výhradně Tasovicím. První únik hostů zneškodnil Žúrek, druhý skluzem na poslední chvíli kapitán Mikúšek. V 18. minutě byly Tasovice nejblíže brance, Žúrek balon vytáhl, hlavičkující hráč ale mířil zblízka nepochopitelně nad. Až po přeskupení se dostali do zakončení i domácí, konkrétně 2x Kosorin. Pokaždé ale našel rukavice připraveného brankáře. Ve 35. minutě ještě hlavičkoval po přesném centru Mihála nad břevno Burac. Až ve 38. minutě to domácím vyšlo. Střílenou přihrávku přenechal Burac nabíhajícímu Ravasovi, který si v úniku poradil i s brankářem – 1:0.

Hosté v závěru rozhodli

Lanžhotští i po změně stran měli územní převahu, ale dopláceli na spoustu nepřesností. Na trávník přišel o půli také po zranění se rozehrávající tasovický špílmachr Lapeš, jenže dal o sobě vědět jen díky třem ofsajdům a žluté kartě. Nicméně jeho čas měl teprve přijít. Jako blesk z čistého nebe přišla v 58. minutě vyrovnávací branka Blahoudka, který tečoval balon mimo dosah Žúrka – 1:1. Domácí se z této rány už pořádně nevzpamatovali, jejich útoky a standardky byly bezzubé. Ani hosté se nikam nehnali a s bodem z venku se celkem smířili. Nakonec si však odvezli Tasovičtí všechny tři. Minutu před koncem se po rohu odrazil míč na stranu právě k Lapešovi, který se do něj opřel a parádní bombou na vzdálenější tyč rozhodl zápas. Necelé tři stovky diváků tak odcházely domů zklamané, ani domácí fotbalisté si před podzimní „ukončenou“ náladu právě nezvedli. Sedmé místo po podzimu je pro domácí fandy jistě zklamáním.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Já si nemyslím, že je to pro nás neoblíbený soupeř, dokázali jsme ho v minulosti porazit doma i venku. Dnes jsme začali na dva útočníky, ale v první půlhodině nám to nevycházelo, tak jsme to trošku přeskupili a hned se hrálo lépe, měli jsme převahu, vedli jsme a mohli zápas rozhodnout na 2:0. Jenže nestalo se. My ale neumíme ani takový těžký zápas při vedení 1:0 dotáhnout do vítězného konce. Tasovice přitom hrály jednoduchý odkopávací fotbal a ze dvou střel daly dvě branky. Je naše ostuda, že u nás dokázaly vyhrát. Porazil nás prakticky jediný hráč, který nastoupí do druhého poločasu. Je neskutečné, jak se náš tým po obdržené brance položí, a to nebylo vidět jen dnes, ale i ve venkovních utkáních. Když se zápas láme, my jdeme psychicky dolů a přestáváme na trávníku minimálně na dvacet minut existovat. Toto se nám nesmí stávat. Je to ale moje chyba, já jsem za sportovní výsledky zodpovědný a tato půlsezona je pro mě jeden velký neúspěch.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Malacka [-] (30. S. Milota [-] ) , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] , E. Burac [-] (56. R. Kleiber [-] ) , J. Kosorin [-] , N. Mihál [-] (78. D. Bogdalík [-] ) , T. Milota [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , P. Pacula [-] , J. Vašina [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] (64. L. Hrazdílek [-] ) , M. Moravec [-] , P. Horáček [-] (80. M. Dítě [-] ) , T. Cihlář [-] , V. Fajkus [-] (46. P. Lapeš [-] )

ŽK: 33. P. Mikúšek - 21. D. Odehnal , 58. P. Lapeš , 88. M. Moravec .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Drozdy Luboš - KOLÁŘ Jaroslav, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:45
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:16

Tip: výhra domácích