0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 10:15

13.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Orlicí vykradlo Brandýs. Zápas bez šancí rozhodl Chleboun


Branky


12

Teď už se dá s určitostí říci, že trenérská rošáda, ke které došlo v Ústí, nese své ovoce. Tým pod vedením nového trenérského triumvirátu zatím sbírá body naprosto pravidelně a dál stoupá tabulkou. V současné chvíli je Jiskra už na páté příčce v těsném závěsu za první trojkou. Na druhé straně Brandýs dál sužuje neefektivita v zakončení a v domácím prostředí přišel o další body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádné šance, žádné góly

Dá se klidně říci, že kdo tento zápas neviděl, tak o nic nepřišel. Zápas byl ovlivněn několika faktory na obou stranách. Domácí jsou v útlumu už od začátku sezóny, přesně, jak to popsal kapitán David Folwarczny v rozsáhlém rozhovoru. Proto nebylo překvapením, že i značně oslabený tým Ústí nad Orlicí, který postrádá dlouhodobě zraněného Sokola, týmu chybí i Madibi a Patta a kvůli zranění zůstal jen na lavičce Hynek. 

 

Ačkoliv je mezi oběma týmy propast jedenácti bodů, tak v zápase to nebylo poznat. Hra byla o tom, kdo dokáže ovládnout střed pole, kde se také odehrávala většina soubojů. Z málě všech šancí stojí za zmínku jen střela Součka ze 38. minuty a zakončení Stránského ze 42. minuty. Především druhá šance volala po brance, když se do akce dostal Špatenka, uvolnil právě Stránského a ten nedokázal překonat špatně vyběhnutého Fialu.

 

Proto nebylo překvapením, že oba týmy šly do šaten za nerozhodného stavu, což určitě více vyhovovalo domácím, kteří mohli spřádat plány na bodový zisk, který tolik potřebují.

Tři body pro Jiskru

Jiskra do druhé půle změnila rozestavení v očekávání toho, že se její herní projev zlepší a bude odpovídat týmu, který ještě loni hrál ve třetí lize. Ale zústalo jen u chtění, protože se nezměnilo vůbec nic. Domácí se snažili branku hostů ohrozit alespoň ze standardních situací, ale jejich centrům scházela přesnost a ve vápně scházela dostatečná tvrdost.

 

Z velkého množství žádných šancí se nakonec projevila jedna, která rozhodla zápas. V 63. minutě zahrávala Jiskra rohový kop, který nedokázala zakončit, ale k odraženému míči se dostal Patrik Chleboun, elegantně se zbavil bránícího protihráče a míč uklidil k tyči. 

 

K vyrovnání se domácí nedostali, ale nejblíže tomu byli v 79. minutě, když ale jejich šance skončila jen střelou doprostřed branky.

 

V závěru se ještě děly věci, které domácí moc nepotěšili. V 70. minutě přišel na hřiště Miroslav Baloun, který se v rozmezí mezí 83. a 87. minutou dvakrát provinil proti pravidlům a po dvou udělených žlutých kartách se musel poroučet ze hřiště. Nezvyklé dlouhé sedmi minutové nastavení pak už hráči Jiskry zvládli a došli si pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Kapitán David Folwarczny: Já ani nevím, co k tomu říct, zápas bez šancí, rozhodla jedna chyba. Omlouvám se, že jsem tak stručný, ale v tom zápase fakt nic nebylo. Asi tři nebo čtyři střely na bránu za celý zápas. Nebyla tam ani jedna šance za celý zápas.




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Fiala [-] (46. J. Bodlák [-] ) - R. Janovský [-] , J. Malák [-] , F. Braborec [-] (76. F. Temelkovski [-] ) , L. Plucha [-] , T. Fabian [-] , M. Dosoudil [-] , D. Hrčka [-] , M. Stross [-] (70. M. Baloun [-] ) , D. Folwarczny [-] , L. Nykodým [-] (63. P. Šamša [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - P. Langer [-] , L. Mikor [-] , P. Chleboun [-] , O. Skalický [-] - V. Špatenka [-] , J. Souček [-] (92. J. Procházka [-] ) , J. Stránský [-] , K. Dominique [-] (74. O. Petrjánoš [-] ) - J. Bednář [-] , M. Tulach [-] (83. T. Pinkava [-] ) -

ŽK: D. Folwarczny , 57. R. Janovský , 83. M. Baloun - 25. M. Tulach , 29. L. Mikor , 89. J. Stránský , 93. M. Jech . ČK: 87. M. Baloun .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutník Michal - HALEŠ Vladan, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:44
Ctibor Jarkuliš

Expert: Karel Krejčík
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že tam bude výhra hostů. Mají zkušený tým a body potřebují.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 06:26

Tip: výhra domácích