M. Lukeš 21.
M. Lukeš 45.
M. Lukeš 46.
A. Presl 87. (p.)
4:1
(3:0)
55. J. Kraček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy v posledním domácím utkání roku 2022 braly tři body


Branky


21. M. Lukeš , 45. M. Lukeš , 46. M. Lukeš , 87. A. Presl (p.) - 55. J. Kraček (p.)
17
V utkání mezi Klatovy a Horní Břízou se nejvíce blýskl domácí Michal Lukeš, který dokázal během 25 minut vsítit 3 branky a rozhodnout o výhře svého týmu. I když po výměně stran dokázali hosté z penalty snížit a Jakub Brabec se nechal v 67. minutě zbytečně vyloučit, domácí se nenechali rozhodit, výsledek si pohlídali a v závěru ještě zkušený Presl navýšil vedení rovněž z pokutového kopu na konečných 4:1.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: První poločas byl jednoznačně v naší režii, Bříza hrála v hlubokém bloku a bránila v 10 lidech. My se těžko dostávali do šancí, ale pomohli jsme si dvěma standardkami a hezkou akcí po levé straně. Druhý poločas začala být Bříza aktivnější, udělali jsme zbytečnou penaltu v rohu vápna a chvíli na to se nechali ještě zbytečněji vyloučit, což nepochopím. Místo, aby jsme si zbytek zápasu užili, tak jsme jen bránili, i když bez větších šancí hostů a v závěru ještě navýšili stav z penalty.

SK Horní Bříza
Martin Löffelman, trenér: Soupeř hrál dle očekávání, ale my jsme dělali hrozné chyby. Zhruba do 20. jsme soupeře do ničeho nepustili a pak si necháme dát opět gól z rohu, když nepokryjeme dva nabíhající hráče. Poté jdeme sami na bránu, ale místo aby náš hráč šel přímo na bránu, tak se nechal zahnat do rohu... Přitom měl náskok na domácího obránce. Takže místo toho, abychom srovnali, nebo třeba vedli, tak to nevyužijeme. No a pak jsme propadli ke konci prvního poločasu, kdy jsme opět dostali dva góly ze standardek. Ten druhý poločas jsme více otevřeli, měli jsme třeba 20 minut nějakou převahu, ale opět jsme si nevypracovali šance na to, abychom dali gól. Až na jednu, která dopadla faulem ve vápně a penaltu jsme proměnili. I za stavu 3:1 jsme měli chvíli tlak, ovšem opět pouze po vápno a bez výrazných šancí. Budeme muset přes zimu tu kvalitu dopředu nějak zlepšit, protože když už jsme se mnohdy dokázali v obraně se soupeřem měřit, tak potřebujeme, aby tomu skóre pomohli střelci. Samozřejmě zapracujeme na defenzivě standardek, které nám z nepochopitelného důvodu v poslední době nejdou bránit.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Šoul [-] , A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] (89. A. Suchý [-] ) , J. Brabec [-] , M. Ferko [-] , A. Vacek [-] , Z. Krejčiřík [-] (89. O. Mareš [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Marek [-] (68. A. Presl [-] ) , F. Holík [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , J. Krystl [-] (87. D. Šebek [-] ) - T. Koudele [-] (56. J. Mašek [-] ) , M. Čeliš [-] (56. J. Sedlecký [-] ) , M. Tichý [-] , T. Do [-] , J. Paukner [-] -

ŽK: 57. J. Brabec , 65. M. Marek - 22. M. Tichý , 72. J. Mašek . ČK: 67. J. Brabec .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Hamouz Jakub - ŠTEFAN Michal, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích