0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Chrudimi vystřelil Žalud, domácí už neměli čas reagovat


Branky


11

Naprosto vyrovnanou partii předvedli v Bydžově hráčí domácí Cidliny a Chrudimi. Celý zápas spěl k tomu, že si oba týmy body rozdělí a půjdou zase dál. Jenže vše utnul v samotném závěru hostující Žalud, který propálil vše, co mu stálo v cestě a rozhodl o vítězství pro Chrudim. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání nabízelo šance, ale žádné góly

Utkání v Bydžově mělo vše, co by si divák na hřišti přál vidět a vše, co k fotbalu patří. Nasazení, bojovnost, důraz a rozhodně i určitou kvalitu, která zapříčinila, že se oba týmy navzájem velmi dobře pokrývali a hledat skulinu bylo velmi složité. Vzhledem k držení míče a počtu možností byli přece jen první půli aktivnější hráči Chrudimi, ale v největší šanci neproměnil Látal a ani dva Kejřovy pokusy k brance nevedly. To ve 24. minutě Juliš skóroval, ale jeho radost zhatil praporek asistenta pro ofsajdové postavení.

Chrudim rozhodla v poslední minutě

 Ve druhé půli nasazení obou týmů nijak nepolevovalo a stále bylo k vidění velmi zajímavé střetnutí s možnostmi rozhodnout na obou stranách, ale po dvou střeleckých pokusech se zaskvěl jak chrudimský Mrázek, tak i domácí Strýhal, který byl přece jen více v permanenci. Nakonec se přece jen branku podařilo Chrudimi vstřelit zásluhou Firbachera, ale tak jako v první půli u šance Juliše znovu pro ofsajdové postavení neplatila. Když už se zdálo, že si týmy snad i zaslouženě body podělí, tak se Chrudimi podařilo sevřít domácí v jejich pokutovém území a po změti centrů a přihrávek prodloužil hlavou míč Zvolánek na Tlapáka, ten posunul Váchovi a jeho centr trefil z hranice vápna za bezmocného brankáře Žalud. Úžasná euforie, skvělý pocit radosti a na druhé straně zklamání, které musel pochopit každý. Chrudim tak veze všechny body ze hřiště kvalitního a houževnatého soupeře, který jako nováček motá hlavy spoustě týmů v soutěži. 

 

Trenér RMSK Petr Průcha:

 

Trenér MFK CR Miroslav Teplý:



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim B
Trenér Miroslav Teplý pro klubový web: Utkání v Bydžově mělo vše, co k fotbalu patří. Nasazení, bojovnost, důraz a rozhodně i určitou kvalitu. Vezeme všechny body ze hřiště kvalitního a houževnatého soupeře, který zamotá hlavy ještě spoustě týmů v soutěži a jsme samozřejmě spokojeni a natěšeni na další duel.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Novák [-] , P. Pokorný [-] , M. Holec [-] (81. O. Špinka [-] ) , M. Vincour [-] , M. Marek [-] , M. Štajer [-] , N. Bekera [-] , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-] (73. F. Zvěřina [-] )

MFK Chrudim B
L. Mrázek [-] - Š. Sedlák [-] (75. P. Tlapák [-] ) , D. Bauer [-] , D. Vácha [-] , V. Gregovský [-] , F. Firbacher [-] , D. Látal [-] (83. M. Zvolánek [-] ) , M. Kejř [-] (64. M. Holub [-] ) , P. Juliš [-] (75. D. Žalud [-] ) , T. Dostálek [-] , P. Drahoš [-]

ŽK: 22. M. Vincour , 28. M. Marek , 49. M. Holec , 69. J. Novák , 78. N. Bekera , 88. P. Pokorný - 19. M. Kejř , 44. P. Drahoš , 63. D. Vácha , 69. D. Látal , 89. V. Gregovský .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Nymsa Jakub - KLÍR Jonáš, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů