2:1
(1:0)
63. M. Holec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Bydžova na úvod prohrál v Hlinsku, trenér hostů byl zklamaný z výkonu


Branky


33. V. Klika , 67. C. Kapanga - 63. M. Holec
7

Čekalo se v jaké formě přijede navrátilec z Nového Bydžova ke svému prvnímu diviznímu zápasu. Do soutěže se bydžovští vrátili po devíti letech, když téměř bez ztráty kytičky proletěli krajským přeborem. Jenže hned první kolo v Hlinsku jim ukázalo jaká je realita o patro výš. Soupeř si na domácím hřišti dokázal s Cidlinou poradit a vyhrál 2:1. Trenér nováčka byl velmi zklamaný z výkonu svých svěřenců. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládlo Hlinsko, svou převahu korunovalo gólem

Ustrašeně a bojácně. Tak působili hráči Bydžova v úvodu utkání. "Připadalo mi, že kluci jsou až moc svázaní. některé věci v prvním poločase byly nad mé chápaní. Jediné, co nás trochu omlouvá je, že devět možná deset hráčů hrálo svůj první divizní zápas, tak to na ně možná dolehlo," uvedl na adresu svých svěřenců trenér Bydžova Petr Průcha. Skutečně bylo znát, že se hráči jeho týmu musí s novou soutěží ještě zžít a zvyknout si na větší kvalitu. Hlinsko, stálice divize už několik let, naopak doma chtělo začít sezónu vítězně, a to se mu i povedlo. V prvním poločase dokázali domácí využít jednu z nabídnutých šancí a do šaten tak šli s lepším pocitem 

Sestřih utkání  

Ve druhém poločase se hosté otřepali, ale na víc než prohru o gól to nestačilo

Druhý poločas už nabídl vyrovnanější partii. Bydžovu se podařilo po necelých dvaceti minutách srovnat zásluhou střídajícího Martina Holce a vypadalo to, že domácí ještě solidně potrápí. Nicméně každý trenér po vstřeleném gólu apeluje na následujícíh pět minut, které jsou stěžejní, a to právě bydžovští nezvládli. S rychlou odpovědí přispěchal už za čtyři minuty domácí Kapanga a Hlinsko tak šlo znovu do vedení. To bylo pro hosty už moc velké sousto, a tak svůj první zápas v divizi po devíti letech prohráli 1:2. 

Trenér RMSK Petr Průcha 

Trenér Hlinska Martin Slavík 

asistent trenéra RMSK Jan Věchet 



Ohlasy k zápasu


FC Hlinsko
Martin Slavík - trenér: Očekávali jsme těžké utkání. Věděli jsme o soupeři, že jde o rychlostní mužstvo, že loňskou sezónu zvládli skvěle. Skoro s čistým štítem prolétli krajský přebor. Věděli jsme, že mají skvělé protiútoky, a tak jsme se na brejky připravovali. Všechno se nám tady na hřišti potvrdilo. Za mě musím říct, že to byl opravdu divizní zápas. Mělo to kvalitu, náboj, rychlost anjsem rád, že takhle těžké utkání jsme zvládli vítězně.

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha - trenér: Jsme obrovsky zklamaní. Nechci komentovat výsledek. Připadalo mi, že kluci jsou až moc svázaní. některé věci v prvním poločase byly nad mé chápaní. Jediné, co nás trochu omlouvá je, že devět možná deset hráčů hrálo svůj první divizní zápas, tak to na ně možná dolehlo. Protože výkony nebyly takové, jaké bych si představoval. Paradoxně jsem si skoro přál inkasovat branku, protože takhle ustrašený a bojácný výkon za stavu 0:0 jsem dlouho neviděl. naštěstí jsme tu branku dostali, říkám s nadsázkou. Dnes se ukázaly rozdíly mezi divizí a krajským přeborem. Když to tak vezmu, tak Hlinsko vyhrálo zaslouženě. Na druhé straně ty góly byly inkasované zbytečně. Pokud na těch chybách nezapracujeme, tak budeme vyhrávat méně, a to o dost méně. Já jsem osobně čekal, že to víc rozbalíme. Že nebudeme takový nijací, ustrašení. Do 35. minuty, kdy jsme inkasovali, to nemělo tempo. Máme rozhodně na čem pracovat, především pak v hlavách některých hráčů. Hrajeme vyšší soutěž a u nás nemůže být takový obrovský rozdíl ve výkonnosti. Jedeme dál, protože nás čeká extrémně těžký soupeř z Ústí nad Orlicí.



Sestavy


FC Hlinsko
A. Doležal [-] - C. Kapanga [-] (89. M. Hlouš [-] ) , M. Šejvl [-] , M. Bečička [-] , V. Pilný [-] , S. Křižák [-] (89. F. Křivka [-] ) , L. Zelenka [-] , D. Holec [-] , D. Mayer [-] (55. J. Portyš [-] ) , V. Klika [-] (75. J. Nevole [-] ) , T. Volf [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
J. Lehký [-] - F. Zvěřina [-] (83. M. Marek [-] ) , J. Trejbal [-] , N. Bekera [-] , M. Štajer [-] , Š. Blažek [-] (55. M. Holec [-] ) , M. Voldán [-] (67. V. Schober [-] ) , M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] , P. Pokorný [-] , J. Novák [-]

ŽK: 29. D. Holec , 44. D. Mayer , 78. T. Volf , 93. M. Hlouš , 93. L. Zelenka - 25. M. Štajer , 77. P. Mokošín .
Počet diváků: 422. Rozhodčí: Lafek David - HLAVÁČEK Erik, ČERNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích