2:1
(1:1)
28. M. Kytka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr Králové si vyšlápl na lídra soutěže, výhra mu pomohla z posledního místa


Branky


29. F. Machač , 70. M. Hrubý - 28. M. Kytka
11

Možná si Slovan myslel, že výjezd na hřiště posledního týmu v tabulce bude příjemným nedělním povyražením povyražením. Když ještě navíc střed zálohy vyztužil Kamso Mara z A týmu a jen na lavičce seděl nejlepší hráč Vojtěch Hadaščok, tak se mohlo zdát, že se bude jednat o jedoduchou záležitost. Jenže domácí předvedli skvělý výkon a Liberec odjížděl s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan šel do vedení, to trvalo jen chvíli

Jeden velký direkt. Tak by se dala popsat zkušenost Slovanu ze hřiště Dvora Králové. Rezerva Liberce přišla o šňůru sedmi vítězství za sebou a domácí výběr podještědské mužstvo přehrál 2:1. Vše přitom začalo poměrně solidně. Nejprve si jedinou modrobílou branku připsal Maximilián Kytka ve 28. minutě a hosté měli tak nakročeno k osmému vítězství v řadě. Jenže co bude určitě trenér Petřík svým svěřencům zazlívat budou chvíle po vstřelené brance. Snad i nekoncentrovanost nebo bídný terén způsobili, že hned minutu na to dokázali domácí srovnat skóre. Slovanu chybal dravost a mrštnost z předchozích zápasů. Určitě tomu napomohla i taktika domácích, která byla jasně zřetelná. Časté kouskování hry, aby se Slovan nedostla do tempa, protože to by bylo vražedné. 

Vítězství nad Liberce vystřelil Dvoru Hrubý

Ačkoliv byl Slovan aktivnějším celkem, znovu ho trápila stará bolest , což je neefektivita. Gólem neskočily ani stoprocentní příležitosti a zakončení z hranice malého vápna. Vítězství vystřelil Dvoru v 70. minutě Matyáš Hrubý. Do konce zápasu si Liberec vytvořil pár příležitostí, které by při větší kvalitě mohli skončit v brance, ale nestalo se tak. Domácí tak mohli slavit tři body, které jsou určitě nad plán. I přes premiérovou prohru zůstává liberecké mužstvo na čele tabulky, na druhé Hlinsko má ovšem náskok pouze tří bodů. O první místo si to pak Liberec s Hlinskem rozdají v pikantním souboji na severu Čech příští týden. 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro klubový web: Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu, což nahrávalo domácím, kteří hru neustále přerušovali. Prakticky nebyly žádné balony ve hře, místo toho se házely auty, byly fauly a ležení na trávníku. Utkání postrádalo jakékoliv tempo. I přes náš velmi podprůměrný výkon jsme zápas měli určitě zvládnout. Vytvořili jsme si velké množství gólových příležitostí, ovšem žádnou z nich jsme neproměnili a po hrubé gólové chybě jsme inkasovali branku 1:2, což už se nám nepovedlo otočit. Šance jsme si přitom opět vytvořili stoprocentní z malého vápna. Těžko vyhrávat zápasy, když nedáme takové góly... Jednou to přijít muselo, je nám to strašně líto. Mysleli jsme si, že prohra přijde po daleko lepším výkonu. Určitě mi chyběl v naší hře větší pohyb a energie i větší chuť se o výsledek poprat.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
D. Václavík [-] - J. Zivr [-] (50. J. Prokš [-] ) , W. John [-] , R. Bína [-] , F. Machač [-] (57. J. Prokůpek [-] ) , D. Hospedales [-] , K. Allen [-] , M. Hrubý [-] , M. Močkovský [-] (75. D. Sojka [-] ) , M. Hruška [-] , T. Picha [-]

FC Slovan Liberec B
R. Novák [-] - I. Varfolomieiev [-] (60. T. Šolc [-] ) , R. Černický [-] , P. Lupoměský [-] , J. Daněk [-] (60. V. Hadaščok [-] ) , D. Horňáček [-] (80. O. Valenta [-] ) , M. Kytka [-] , T. Polyák [-] , K. Mara [-] (69. J. Málek [-] ) , J. Winkler [-] , J. Hudák [-] (80. D. Jaja [-] )

Počet diváků: 385. Rozhodčí: Kvaček Jan - PAPEŽÍK Jakub, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů