1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liberecké béčko dál vítězí, ve Vysokém Mýtě otočilo nepříznivý stav a atakuje první místo


Branky


10

Už v prvním kole se ukázalo béčko liberce, že bude nejspíš patři k týmům, které se budou rvát o první místa. Po výhře nad béčkem Chrudimi si poradili i s Vysokým Mýtem. Ačkoliv se pro ně zápas nevyvíjel dobře, tak nakonec dokázali soupeře přehrát a zápas zvládnout. Vysoké Mýto naopak nedokázalo navázat na bod, který si přivezlo z Náchoda a první domácí zápas sezóny jeho hráči proti atraktivnímu oupeři nezvládli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké Mýto zasadilo Slovanu krutou ránu, ráz zápasu změnil gól do šatny

Domácí vědomi si kombinační a individuální kvality soupeře, vyrukovali do zápasu s jasnou taktikou. Z pevné obrany chtěli vyrážet do nepříjemných brejků a některý proměnit. Po jednom takovém se dokázali dosta až k nebezpečné střele, na kterou nedosáhl ani hostující brankář Pešl, jenže místo zvů třepotající sítě se ozval dunivý zvuk břevna. Dělovka z 25 metr taktéž změnu skóre nepřinesla, a tak to vypadalo, že do šaten se půjde za nerozhodného stavu. Jenže pak jako blesk z čistého nebe udeřili domácí. Dmitro Haladey se ve 44. minutě dokázal prosadit a Slovanu tak zamotal před druhým půlí hlavu.

Obrat si Liberec naplánoval do posledních patnácti minut

Gól na konci poločasu značně libereckými hráči otřásl. V úvodu druhé půle to poznamenalo i obraz hry. Jindy silný kombinační styl byl teď nabourán, co ž chtěli využít domácí. Nicméně s postupem času se jistota na kopačky libereckých vracela. V 76. minutě zahrával Slovan standardní situaci. Nejlépe se v celé situaci zorientoval Ondřej Valenta a vyrovnal stav utkání na 1:1. Následně se vše ještě zrychlilo a hosté si šli tvrdě za druhým gólem. Ten nakonec přišel už za pět minut. Tym Josefa Petříka poslal do vedení Lupoměnský, který zužitkoval práci Vojtěcha Hadščoka. Slovan tak nakonec oslavil další tři body do divizní tabulky a je aktuálně třetí za lídrem z Hlinska a druhými Benátkami nad Jizerou.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro liberecký web: Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané. Měli jsme častěji míč na kopačkách, ale soupeř hrozil zejména po brejkových situacích a nastřelil nám břevno po dalekonosné střele zhruba z 25 metrů. Bohužel jsme dostali branku do šatny, která nás trochu srazila. Bylo to vidět po prvních dvaceti minutách ve druhé půli, kdy jsme byli trochu v křeči a nedostali jsme se do gólových příležitostí a mohli jsme inkasovat i po brejcích domácích. Ke konci jsme si vytvořili tlak, pomohla nám standardní situace, z níž jsme vyrovnali. Vzápětí jsme krásně vyřešili situaci 3 na 3, kdy Hadaščok parádně nahrál do tandemu Lupoměskému, který pěkně proměnil na zadní tyč. Částečně zasloužené a částečně šťastné vítězství. Jak jsem říkal, domácí hrozili z brejkových situací a my měli balon na kopačkách, ale naše hra byla v rozehrávce dost pomalá, nesourodá, syrová... Představoval bych si větší kvalitu zejména v poslední třetině hřiště.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Haladei [-] (74. V. Hrubý [-] ) , V. Habrman [-] , A. Kopřiva [-] , P. Tomášek [-] (84. V. Valášek [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Mokrejš [-] (66. D. Krotil [-] ) , M. Javůrek [-] (74. M. Ráliš [-] ) , M. Žák [-] , L. Trnka [-] , J. Hlavsa [-]

FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - J. Winkler [-] , R. Černický [-] , A. Yuzvak [-] (46. O. Valenta [-] ) , J. Daněk [-] (63. J. Málek [-] ) , M. Fukala [-] , J. Kranthove [-] (63. P. Lupoměský [-] ) , M. Kytka [-] , T. Polyák [-] , V. Hadaščok [-] , J. Hudák [-] (90. D. Horňáček [-] )

ŽK: 53. J. Dvořák , 75. L. Trnka - 59. J. Kranthove , 77. V. Hadaščok , 88. J. Málek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Erlebach Jiří - SVOBODA Radek, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů