5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 10:30

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hamry si na úvod zastříleli, Brandýs vyprovodili pěti góly


Branky


29. J. Černý , 32. P. Žitka , 37. J. Černý , 42. P. Žitka , 89. J. Linka
7

Velké Hamry předvedli svou kvalitu už v loňské sezóně, kdy se pohybovali v přední části tabulky. Že na kvalitě hráčského kádru nic neztratili se potvrdilo hned prvním utkání sezóny. Brandýs si přijel pro výslužku a domů si odvezl nepopulárního "bůra". 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl utkání, Hamry nastřílely čtyři góly

Začátek zápasu vůbec nenaznačoval, že by mělo jít o gólové hody. Domácí drželi míč na svých kopačkách, ale zůstavalo u kombinací bez zakončení. S ojedinělé akce se ukázali hosté, když nakrátko rozehráli standardní situaci, následný centr ovšem lapil do rukavic domácí gólman. Ten následně rozehrál gólovou akci. Míč se postupně dostal až k hlavičkujícímu Černému, který proměnil svou šanci a poslal svůj tým do vedení. Následně nastala černá čtvrt hodina pro hosty. Už za tři minuty se zásluhou Žitky dostali do dvoubrankového vedení, který se prosadil střelou k tyči. Následně se podruhé prosadil Černý a už to bylo 3:0. Že si hosté vypijí kalich hořkosti až do dna, rozhodl Žitka, když svou druhou brankou v zápase tři minuty před koncem poločasu jasne určil vítěze utkání. Poločas tak skončil 4:0 a druhá půle se zdála být jen formalitou.

Druhý poločas už hamerští dohráli s přehledem, přidali pátý gól

Ačkoliv se hostům nedala upřít snaha, tak kvalita byla jasně na straně domácích. Brandýs pustili pouze do jedné nebezpečné střely zpoza vápna, kterou ovšem zlikvidoval domácí brankář. hamerští naopak dál dobývali soupeře, ale stále neúspěšně. nakonec se ovšem dočkali. V 89. minutě se k odraženému míči dostal domácí Linka, který nádhernou střelou z 35 metrů upravil skóre na konečných 5:0. Brandýs tak navázal na neúspěšný zápas z MOL Cupu, kde taktéž vyfasoval pět gólů. V příštím kóle je čeká Náchod, který si po bezbrankové remíze z prvního kola brousí zuby na výraznější výsledky.



Sestavy


FK Velké Hamry
M. Klement [-] - A. Kozák [-] (60. J. Šťovíček [-] ) , P. Žitka [-] (60. J. Rudolf [-] ) , K. Krejčík [-] , J. Šohaj [-] , O. Štěpánek [-] , J. Černý [-] (76. L. Vosecký [-] ) , T. Kováčik [-] (60. J. Linka [-] ) , J. Šídlo [-] , M. Štěpánek [-] , J. Váňa [-] (15. M. Javůrek [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Fiala [-] - D. Hrčka [-] , J. Malák [-] , D. Folwarczny [-] (42. S. Honcharenko [-] ) , M. Baloun [-] , M. Jahoda [-] (59. T. Fabian [-] ) , J. Prokop [-] (59. D. Kaiser [-] ) , F. Braborec [-] (59. V. Šmejkal [-] ) , P. Zamazal [-] , M. Stross [-] , M. Dosoudil [-]

ŽK: 60. J. Šohaj , 73. J. Černý - 53. F. Braborec , 89. P. Zamazal , 89. M. Stross .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - BENEŠ David, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích