1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 10:15

6.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplice si z Pardubic odvezly všechny tři body, souboj rezerv ovládal teplický Vachoušek


Branky


31. M. Chlumecký - 41. T. Vachoušek (p.) , 53. J. Emmer , 87. L. Jamrich
9

Do Pardubic přijela vyzvat tamní B tým rezerva Teplic. V obou týmech jsme mohli najít několiik hráčů, kteří jsou součástí A týmu, a tak se očkával velmi vyrovnaný zápas. V prvním poločase to rozhodně platilo. Jazýčkem na vahách byl ovšem teplický Vachoušek, který byl namočený téměř u každé nebezpečné akce hostů. Ti si nakonec připsali vítězství a bodově se na svého soupeře dotáhli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli ozdobily dvě branky

Skláři měli výborný vstup do utkání a během úvodních 25 minut si dokázali vypracovat celkem tři vyložené příležitosti. Nejprve v 10.minutě po rychlém brejku do otevřené obrany domácích uvolnil skvěle Dominik Procházka Tadeáše Vachouška, ale ten ve vyložené pozici vyslal tvrdý projektil jen těsně nad břevno branky Viktora Budínského. V 19.minutě po přihrávce Tadeáše Vachouška prudkou střelou v podobné pozici vyprášil rukavice pardubického brankáře Jakub Emmer. Na konci 25.minuty po přihrávce Jakuba Emmera zlikvidoval na poslední chvíli gólovou střelu Dominika Procházky z těsné blízkosti reflexivním zákrokem konečky prstů pravé ruky brankář Budínský. Nakonec to ale byly domácí, kteří ve 31.minutě vstřelili vedoucí branku, když se po rohovém kopu Jana Nováka trefil hlavou stoper Martin Chlumecký. Hosté dokázali srovnat o 10 minut později, když byl v šestnáctce Pardubic faulován Vicu Bulmaga a nařízený pokutový kop mazácky proměnil Tadeáš Vachoušek. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu a vše bylo otevřené. 

 

Teplice rozhodly ve druhé půli, zářil mladý Vachoušek

Do druhého poločasu měli opět parádní vstup Skláři, kteří dokázali již v 53.minutě strhnout vedení na svou stranu. Přesnou přihrávku Tadeáše Vachouška protečoval na vzdálenější tyč Jakub Emmer a nedal tak pardubickému brankáři Budínskému sebemenší šanci. Další příležitost hráčů ve žluto-modrých dresech přišla v 58.minutě. Po centru Jakuba Hory a sklepnutí Josefa Švandy ve vyložené pozici minul Tadeáš Vachoušek levou tyč Budínského branky jen o několik málo centimetrů. V 64.minutě po dalším rychlém brejku Sklářů a příhře stopera Yehora Tsykala ve vyložené pozici trefil Dominik Procházka jen nohy brankáře Budínského. Třetí a poslední branku dnešního utkání se nakonec podařilo Sklářům vstřelit v 87.minutě. Josef Švanda našel parádní křižnou přihrávkou na pravé straně rozběhnutého Ladislava Jamricha, který po více jak 40-ti metrovém sprintu s míčem tvrdou a milimetrově přesnou střelou k pravé tyči rozhodl o dnešním vítězství Teplic na hřišti dosud neporažených Pardubic. Díky této výhře se navíc Teplice na svého soupeře bodově dotáhly, čímž se usadili ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Teplice B
Trenér Ladislav Jamrich pro klubový web: Chtěl bych celý tým za dnešní parádní výkon proti neporaženým Pardubicím pochválit. Většinu utkání jsme měli pod kontrolou a kromě tří vstřelených branek jsme si také dokázali vypracovat dalších pět stoprocentních příležitostí. Mrzí mě jen nedůslednost a chvilková ztráta koncentrace při bránění defenzivního rohu ve 31.minutě prvního poločasu, kdy jsme dali Chlumeckému o malinko více prostoru a dovolili mu tak vstřelit hlavou vedoucí branku domácích. Naštěstí to ale bylo za celé utkání naše jediné zaváhání v defenzivě a domácí jsme do žádné další vážnější příležitosti nepustili. Dnes si ještě vychutnáme zasloužené vítězství, ale již zítra se začneme připravovat na další mistrovské utkání, ve kterém příští neděli od 11:00 hostíme na hřišti v Dubí – Pozorce ambiciózní a zkušený tým Sokola Živanice. Rozhodně to bude opět velmi těžký soupeř, ale chceme v domácím prostředí potvrdit body dovezené z Pardubic a pro úspěch v tomto utkání uděláme během celého týdne maximum.



Sestavy


FK Pardubice B
V. Budinský [-] - S. Řehák [-] , A. Lupač [-] (68. S. Šimek [-] ) , J. Halász [-] , F. Stýblo [-] (68. D. Pandula [-] ) , J. Štichauer [-] , J. Novák [-] , M. Jarkovský [-] , T. Hrnčíř [-] , M. Chlumecký [-] (46. M. Hanč [-] ) , . Karch [-] (52. Š. Dostál [-] )

FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Ljevakovič [-] (81. D. Köstl [-] ) , J. Švanda [-] , J. Hora [-] , V. Bulmaga [-] (66. L. Jamrich [-] ) , M. Hadinec [-] , Y. Tsykalo [-] , T. Vachoušek [-] (88. V. Gornický [-] ) , D. Procházka [-] (66. M. Beránek [-] ) , J. Emmer [-] , Š. Chaloupek [-] (46. M. Lukáš [-] )

ŽK: 78. J. Halász , 81. S. Šimek - 14. D. Procházka , 60. V. Bulmaga .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - ČERNÝ Ondřej, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích