Petr Václavek se Živanic se stal hráčem 4. kola a poté se na tréninku nešťastně zranil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím je Petr Václavek z TJ Sokol Živanice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, porazili jste ve 4. kole Brozany 2:0, ale Vy jste v 5. kole nenastoupil. Jaký je důvod Vaší absence?
Zlomenina klíční kosti, kterou jsem si přivodil na úterním tréninku.
Před sezónou jste do Živanic přišel. Jak jste zde spokojený?
V Živanicích jsem spokojený po všech stránkách. Klub funguje velmi dobře, je zde hezké zázemí a hráči mají na ČFL nadstandardní servis, navíc to mám z domu 20 minut.
Jaká byla Vaše předchozí angažmá?
Přes Svitavy, odkud pocházím, jsem se ve čtrnácti letech přesunul do klubu FC Hradec Králové, kde jsem prošel všemi kategoriemi až po juniorku, moje první angažmá v dospělém fotbale bylo v klubu FK Litoměřicko, po půl roce jsem se přesunul do klubu FC Slavoj Vyšehrad. Po roce bydlení v Praze jsme se s přítelkyní vrátili do Hradce, kde jsem působil v Olympii Hradec Králové, poté ve Dvoře Králové a teď v Živanicích.
Co děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Většinou trávím čas s přítelkyní, nebo s kamarády. V čase mimo sezónu rád hraji tenis.
Hrajete v obraně, netáhlo Vás to někdy dopředu?
Když jsem byl malý, tak mě to dopředu táhlo. Ještě do kategorie U16 jsem nastupoval v záloze. Postupem času mě to ale na stoperu začalo bavit a teď už bych neměnil.
Jak jste v klubu spokojení se startem do sezóny?
Co se týče výsledků, tak tam moc spokojeni nejsme, chceme se pohybovat v horních patrech tabulky. Herní projev, kterým jsme se doposud prezentovali byl ale dobrý a pokud v tom budeme pokračovat a poctivě pracovat na trénincích, tak budeme tabulkou stoupat.
V současné době se opět omezují sportovní akce. Dohrají se soutěže vůbec?
Určitě se některá utkání budou odkládat a možná, že se i soutěže na nějaký čas pozastaví, ale doufám, že se soutěže dohrají.
Chtěl byste se dostat do vyšší soutěže?
V koutku duše asi pořád stále ano, ale mám dobrou práci, dálkově ještě studuji a pomalu bych se už chtěl usadit. Proto, kdyby přišla náhodou nějaká nabídla z vyšší soutěže, tak nevím zda bych ji přijal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.