4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Boleslavi si doma pohrála s Chlumcem, nasázela Cidlině čtyři branky


Branky


30. M. Snížek , 64. M. Vojta , 75. M. Vojta , 83. T. Gregor
10

Na pátou příčku vystřelila Boleslav výhra nad Chlumcem. Zasloužené vítězství zajistil především dvougólový Vojta. Pro hosty je o to více bolestnou prohru, protože je to jejich první prohra v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nátlak Boleslavi zužitkoval Snížek v úvodní branku

V úvodních minutách se hrál vyrovnaný fotbal. První větší šanci měl Chlumec, když se Frizoniho trestný kop odrazil od boleslavské hráčské zdi k Čápovi, po jehož přiťuknutí nebezpečně vypálil Veselka. V další akci se Snížkův centr z pravé strany od břevna chlumecké branky odrazil k obránci Veselkovi, který míč odvrátil na roh. Ve 20. minutě si boleslavský brankář Mikulec poradil s ostrým centrem a o dvě minuty později jen pohledem kontroloval Bastinovu bombu, která proletěla u levé boleslavské tyče do zámezí. Na pomezí třicáte minuty Snížek skákavou střelou z necelých pětadvaceti metrů k pravé tyči překvapil chlumeckého brankáře, jenž zareagoval pozdě a Boleslav šla do vedení.  Chlumecké pokusy o vyrovnání byly buď nepřesné, nebo si s nimi poradil gólman Mikulec. Ve dvouminutovém nastavení prvního dějství po Vlkově narážečce Látal odcentroval do soupeřova brankoviště a Dufek akrobatickým volejem přestřelil chlumeckou branku.

Ve druhém poločase se Boleslav rozstřílela, nasázela tři branky a došla si pro vítězství

Pět minut po změně stran po spolupráci s Vojtou prokličkoval do chlumeckého vápna Látal, ale jeho zakončení brankář Petr vyrazil do strany. Deset minut po začátku druhé půle se po Vojtově centru a nepovedeném zakončení Dufka brankář Petr natahoval po míši a jen se štěstím uhájil svou svatyni. To se mu nepovedlo o 5 minut později, když Látal nejprve doběhl zdánlivě ztracený míč za ztuhlými obránci, kteří očekávali hvizd rozhodčího, ale ten ponechal boleslavským hráčům výhodu ve hře, a po Látalově přihrávce Vojta snadno doklepl míč do odkryté poloviny chlumecké branky. V následující čtvrthodince za dvougólového boleslavského vedení uvadla plynulost hry, kterou přerušoval rozhodčí kvůli faulům a rozdávání žlutých karet i oba trenéři střídáním hráčů. V 75. minutě boleslavský Vojta svoji individuální akci završil technickým dloubáčkem přes vyběhnuvšího Petra a bylo to 3:0. Závěrečná čtvrthodina se dohrávala za vydatného lijáku, ale boleslavským fotbalistům nezabránil v dalšímu navýšení vedení. V 83. minutě se po centru z levé strany prosadil Gregor, který se do střelecké statistiky zapsal po třech minutách strávených na hrací ploše.



Sestavy


FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - M. Vojta [-] , M. Coňk [-] , M. Snížek [-] (86. P. Hradec [-] ) , H. Jahic [-] (46. A. König [-] ) , R. Látal [-] (80. T. Gregor [-] ) , L. Dufek [-] (69. M. Novotný [-] ) , A. Tichý [-] (69. J. Vostřel [-] ) , M. Rulc [-] , M. Vlk [-] , D. Darmovzal [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - M. Kopáč [-] , T. Zeman [-] , O. Ruml [-] (72. O. Žahourek [-] ) , T. Bastin [-] , R. Čáp [-] (77. J. Kučera [-] ) , . Frizoni [-] , D. Finěk [-] , J. Krčál [-] , L. Zukal [-] , P. Veselka [-]

ŽK: 68. L. Dufek , 74. J. Vostřel , 76. M. Snížek - 38. T. Zeman , 65. M. Kopáč , 83. R. Petr .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - VOJÁČEK Lukáš, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích