3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky si poradili s Čáslaví, rozhodla první půle


Branky


7

Soupeři, kteří se v Divizi drží několik posledních sezón, spolu rozehráli první kolo sezóny 2022/2023. Čáslav přijela do Benátek s několika novými tvářemi, přičemž největší posilou byl Robin Vocel, který přišel z nedaleké Velimi. Ale ani on nepomohl Čáslavi k vytouženým třem bodům. Benátky rozhodly zápas už v prvním poločase, kdy zatížily konto soupeře třemi brankami. Ve druhé půli už se hosté zmohli pouze na korekci konečného výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky vytrestaly Čáslav v první půli třemi góly

Že jsou na začátek sezóny lépe nastaveni, předvedli domácí už v prvních minutách. Neuběhlo ani pět minut, když domácí po pěkné kombinaci na kraji hřiště vyslali centr do vápna, kde pálili těsně nad břevno. Nigerijský útočník domácích, kterému přezdívají Jimmy, se ovšem po pár dalších minutáchj zranil, a kvůli svalovým problémům musel utkání opustit. Hra se následně přelévala ze strany na stranu až přišla 18. minuta, kdy se prosadili domácí. Knobloch našel svým centrem Macka, ten vyhrál souboj, ze kterého těžil Zabilanský a jeho střela rozvlnila síť poprvé. Vyrovnaný souboj dál pokračoval, ale úřadovali zase domácí. Zabilanský se dostal na rkaji vápna ke střele, kterou jen napálil do kapitána čáslavských Petrů, od něj se míč odrazil ke Slichovia ten se trefil přesně do šibenice. Od té chvíle byla převaha domácích jasně znatelná. Do konce poločasu byla jejich hra svižná a přesnější. Vyústění tomu bylo minutu před koncem poločasu. Macek posunul míč Knoblochovi, ten nacentroval do vápna, kde našel Mbaha, tomu stačilo nastavit kopačku, aby domácí poslal do tříbrankového vedení. tak skončil i celý poločas a hosté byli zralý na ručník. 

Druhý poločas se vyrovnal, Čáslavi se ovšem podařilo jen snížit

trenér Čáslavi Jakub Svoboda udělal do druhého poločasu hned čtyři změny. Dal tedy jasně najevo svou nespokojenost ,a kdoví jak to vypadalo o poločase v čáslavské šatně. Druhý poločas byl přeci jen vyrovnanější, ale euforie z prvního poločasu domácím vydržela a dál soupeře tlačili. Několik nepřesných střel ovšem neznamenalo žádné větší nebezpečí, a tak udeřilo na druhé straně. Za hosty se prosadil Ronovský, který se nejlépe zorientoval ve vápně a přehodil domácího Straku. To Čáslav nakoplo. Pár minut potom zatlačili domácí, ale několik centrů skrz vápno nikdo nezužitkoval, takže bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Domácí doveldi závěrečné minuty kontrolvoat a pohlídali si první tři body v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Tomáš Staněk - trenér: Pro domácí web: "Samozřejmě jsme rádi za vítězství. Výsledek se ale rodil ve strašných bolestech. Měli jsme nějaké problémy, na mysli mám zranění klíčových hráčů. Chybí nám Boček, před zápasem nám vypadl Vobořil, což je ve střední záloze citelná ztráta. Na něco se v týdnu připravujeme, během prvního poločasu nám ale vypadl Jimmy i Bodlis (Matěj Bodlák). Chybějící čtyři hráči tak trošku ovlivnili výkon. V prvních patnácti minutách u nás převládala velká nervozita, příliš jsme nekombinovali. Naštěstí jsme soupeře otevřeli brankou. Od 15. nebo 20. minuty jsme v první půli na hřišti dominovali. I když, jak jsem řekl, měli jsme vynucená střídání. Tím pádem nám klesla ofenzivní síla, protože ve druhé půli jsme museli hrát jen na jednoho hrotového útočníka. Víceméně si myslím, že jsme hru kontrolovali. Soupeře jsme do ničeho nepouštěli, vyjma jedné standardní situace, zhruba patnáct minut před koncem, kdy jsme inkasovali. V tu chvíli jsem začínal mít trošku obavy o výsledek, protože vstřelená branka nalila Čáslavi krev do žil. Na nás bylo cítit, že jsme museli měnit pozice a že hráči nedohrávali zápas na svých postech. Ke všemu ještě posledních deset minut hrál Komma se sebezapřením. Ve druhé půli jsme měli ještě nějaké brejkové situace, pokud bychom je vyřešili, výsledek by byl patrně ještě lepší. Výhra je strašně moc vydřená, byla v potu a v krvi. Za poslední tři dny máme čtyři zraněné hráče. Trošku to kazí radost. Doufám, že se dáme nějak dohromady."

FK Čáslav
Jakub Svoboda - trenér: Pro benátecký web: "V prvním poločase není z naší strany vůbec co hodnotit. Nenavázali jsme na výkony z přípravného období. Za tři roky, co jsem u čáslavského áčka, jsem dnes zažil nejhorší výkon svého týmu. Řekl bych, že jsem zklamaný i z toho, že jsem svůj tým v prvním poločase vůbec nepoznával. Proti nám dnes bylo úplně vše, ať už zpracování míče, organizace hry nebo nasazení. Prvním poločasem jsme se opravdu protrápili. Za stavu 2:0 pro domácí jsme v poslední minutě prvního poločasu nebyli schopni vyřešit situaci, kdy jsme byli v našem pokutovém území v jednoznačné přesile a soupeř skóroval do prázdné brány. Se stavem 0:3 se těžko něco dělá. Zkoušeli jsme léčbu šokem a čtyřikrát jsme vystřídali o poločasové pauze. Druhý poločas si domácí zkušeně pohlídali. Měli nějaké šance, protože jsme hráli hodně otevřeně. Zjednodušili jsme hru, ale tolik šancí jsme si nevypracovali. Měli jsme jeden nebo dva dobré centry. Tuším, že v 75. minutě jsme vstřelili branku a posledních patnáct minut jsme se rádoby snažili zatlačit soupeře. Vypracovali jsme si ještě jednu šanci Ronovským, ale to, co jsme tu dnes předvedli, nebylo hodné jména našeho klubu a také tím, jakým stylem se chceme v této sezóně prezentovat. Když to všechno sečtu, zkazilo se nám to ještě tím, že Ondra Hajník odjel do nemocnice s otřesem mozku. V uvozovkách jsme si úplně skvěle vyžrali začátek sezóny. Věřím, že to nejhorší máme za sebou a čeká nás jen devětadvacet milých překvapení."



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - T. Mbah [-] (67. O. Šimek [-] ) , L. Glöckner [-] , J. Knobloch [-] (76. V. Holakovský [-] ) , O. Komma [-] , M. Bodlák [-] (46. R. Kopa [-] ) , M. Macek [-] (76. V. Šimeček [-] ) , J. Zabilanský [-] , M. Borovička [-] , P. Jimmy [-] (12. T. Slicho [-] ) , D. Komárek [-]

FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , J. Vilím [-] (46. M. Kurka [-] ) , K. Schovanec [-] (46. A. Chábera [-] ) , F. Konyvka [-] , O. Hajník [-] (75. J. Špičák [-] ) , K. Petrů [-] , R. Vocel [-] , A. Ronovský [-] , J. Čuchal [-] (46. K. Hejný [-] ) , V. Nykodým [-] (46. J. Vančura [-] )

ŽK: 34. M. Macek , 77. R. Kopa , 83. O. Komma - 56. K. Petrů , 79. A. Chábera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hamouz Jakub - JEŽEK Ondřej, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích