L. Štrbík 25. (vl.)
D. Thomas 53.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza v Komárově


Branky


25. L. Štrbík (vl.) , 53. D. Thomas - 40. M. Hanák , 64. M. Elbl
7

Komárov remizoval doma s Dolními Životicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Komárov přivítal na svém trávníku mužstvo z Dolních Životic. Vyrovnaný zápas mezi Komárovem a Dolními Životicemi skončil zaslouženou dělbou bodů. Hned v první minutě střílel těsně vedle hostující Kunc. V 5. minutě centroval Kubesa a Thomas ve výskoku hlavičkoval nad bránu. Po deseti minutách po nahrávce Hečka centroval Chovanec a Thomas hlavičkoval opět vedle. Ve 14. minutě vyslal Hanák do úniku Kunce, ale ten křižná střela šla těsně vedle. Domácí šli do vedení po dvaceti pěti minutách hry, když centr Rychtara z vlastní poloviny si před vyběhnuvším brankářem Kramným srazil do vlastní sítě Štrbík – 1:0. Po půhodně hry skončila havička Haase jen v náručí Kramného. Pět minut před koncem prvního poločasu narazil Mareta míč Hanákovi, který ze dvaceti metrů nádherně vystřelil a gólman Pelc se marně natahoval za míčem – 1:1. V závěru poločasu se střelec hostující branky zranil a nahradil ho Poháněl.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se jako první opět gólově prosadila v 53. minutě domácí družina, když přímý kop Hečka z půlky hřiště poslal hlavou nechytatelně do brány Thomas – 2:1. Za devět minut ale hosté srovnali, když standardka Leiferta se odrazila na hranici vápna k Martinu Elblovi, který poslal přízemní střelu přímo k tyči – 2:2. V 69. minutě pak jasné šanci selhal Thomas. Za deset minut se obtočil do válna Solný, ale Kramný jeho střelu vyrazil na roh. V 81. minutě sřelu Solného Kramný opět chytil. Stejně se vedlo Solnému i tři minuty později. V 90. minutě Novák střelou jen těsně minul hostující branku. V nastavení mohli hosté rozhodnout, ale po nahrávce Duška střelu Kunce Pelc srazil na roh. Zápas tak dospěl k remízovému konci.

 

Komárov jede v posledním kole do Těškovic. Dolní Životice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes jsme odehráli dobrý zápas. V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Souoeře jsme přehrávali ve středu hřiště. Bohužel jsme dali jen jednu branku. Hosté krásným gólem srovnali na 1:1. My jsme ve druhé půli dali na 2:1, a jakoby nám to uškodilo, zbytečně jsme se zatáhli a nechali jsme soupeře hrát a do nás bušit. Soupeř pak zaslouženě vyrovnal. Výsledkem je pak zasloužená remíza.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Dnes to byl vyrovnaný zápas, a ten kdo by dal třetí branku, tak by vyhrál šťasně.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] (83. O. Šimeček [-] ) , V. Kubesa [-] , V. Chovanec [-] , M. Hřivnáč [-] , P. Rychtar [-] (49. D. Solný [-] ) , L. Haas [-] , M. Šubert [-] (80. R. Matrosz [-] ) , O. Hečko [-] (70. L. Kerlin [-] ) , M. Vácha [-] , J. Novák [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - M. Pumr [-] , V. Palyza [-] (46. J. Vlček [-] ) , J. Leifert [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] (45. P. Pohaněl [-] ) , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (85. M. Essler [-] ) , L. Štrbík [-] (52. M. Elbl [-] )

Hráči zápasu: V. Kubesa - M. Tengler .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Skalík
Tip experta: výhra domácích

Komárov je pro mě těžko čitelný mančaft, dávají poměrně dost branek , jsou schopni trápit přední týmy, ale taky se jim stává dost výbuchů, nicméně tady dávám jedničku.