Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová nestačila na Vávrovice


Branky


11

Vávrovice vyhrály o dvě branky v Březové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Březová přivítala na svém trávníku mužstvo z Vávrovic. Vávrovice byly po celý zápas aktivnějším týmem. Ve třetí Minutě standardka Jakuba Lichovníka jen těsně minula šibenici domácí branky. O minutu později se domácí obranou protáhl Chryczyk, jeho střelu vyrazil brankář Hromada ke kopačkám Václava Pchálka, který míč umístil k tyči – 0:1. Po dvaceti minutách se podařilo Březové srovnat krok, když si míč k přímému kopu postavil Tomáš Křenek a zatočil ho do brány – 1:1. Po půlhodině hry vytáhl střelu Václava Pchálak domácí brankář na rohový kop. Pět minut před pauzou kapitán Leifert z hranice šestnáctky obstřelil brankáře i s brankou. 

Vávrovice rozhodly

I ve druhém poločase byly Vávrovice aktivnějším týmem a domácí skoro k ničemu nepustily. Už po třech minutách druhé půle Jakub Lichovník selhal ve své šanci. Vávrovice se opět dostaly do vedení v 57. minutě, když po nedorozumění domácího brankáře Hromady s obráncem vypíchl balon Chryczyk, který obstřelil oba dva a napnul síť domácí brány – 1:2. Po hodině hry nedokázal Jakub Lichovník opět seřídit správně svá mířidla. Domácí zahrozili pak Lodňankem, který ale prováhal okamžik k zakončení. V 67. minutě standardku Jana Lichovníka Hromada vyrazil na rohový kop. Čtvrthodinu před koncem pak výhru pojistil Jan Lichovník, který přímák poslal nekompromisně do šibenice – 1:3. Ve zbytku zápasu si hosté cennou výhru pohlídali.

 

Březová jede příští týden do Píště. Vávrovice budou hostit Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zase nám chyběli hráči. Buď byli vykartovaní, nebo zranění. Navíc se ním ještě v průběhu zranil Cihlář. Takže hosté si pohlídali Šustka a my jsme byli jaloví, celkově nám to nešlo a hodně jsme ztráceli míč.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Měli jsme převahu po celý zápas, a uhráli jsme to taktickým výkonem a vyhráli zaslouženě. Březovou jsme k ničemu nepustili.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Pecka [-] , J. Šuhajík [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , R. Cihlář [-] (28. F. Stošek [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

FK NOVA Vávrovice
J. Otipka [-] - T. Šenk [-] , J. Chryczyk [-] (85. F. Mrusek [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Schneider [-] , D. Klein [-] , O. Halátek [-] , J. Lichovník [-] (83. M. Klein [-] ) , J. Laifert [-] (61. J. Otipka [-] ) , V. Pchálek [-] , O. Levák [-]

ŽK: 16. P. Křenek , 26. J. Kostera - 10. J. Lichovník , 20. J. Lichovník .
Hráči zápasu: J. Lichovník , D. Klein , O. Halátek , T. Šenk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, KRZISCH Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích