Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři góly Jandoše tři body nezajistili


Branky


6

Prazdroj nedokázal uhájit dvougólový náskok proti Hradišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Prazdroj

Od začátku byl k vidění velmi pohledný fotbalový zápas. Už ve 4. minutě se prosadil Luděk Jandoš a poslal tak domácí do vedení. O pět minut později se trefil podruhé tentokrát z pokutového kopu. Penaltu kopali i hosté, jenže ji nedokázali proměnit.

Na rozdíl tří branek zvyšoval opět Luděk Jandoš završil tak svůj hattrick už v první poločase. Hosté přeci jen dokázali vstřelit kontaktní branku, když se ve 43. minutě trefil Martin Furár. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté.

Comeback Hradiště

Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe hosté. Po hodině hry snížil na rozdíl pouhé jediné branky Jiří Němeček. Hradiště dominovalo a vyrovnání viselo ve vzduchu. Jenže zhruba deset minut po brance Němečka, vrátil dvoubrankové vedení domácím svým čtvrtým gólem Luděk Jandoš.

Gólové hody pokračovaly, protože hosté opět snížili, a to zásluhou Martina Valečka. Divoká desetiminutovka skončila vyrovnáním hostů. Trefil se Martin Furár. Divoký zápas tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel. V něm byli šťastnější hosté, kteří si tak připisují další důležité body v cestě za záchranou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: První poločas byl o efektivitě proměňování šancí. Oba týmy měly identické příležitosti (hráč sám ve vápně, penalta a standardní situace) a domácí všechny proměnili. My jsme nedali penaltu, z dobré pozice trefili tyčku, druhou tyčku pak z dorážky po odraženém balonu. Ještě do poločasu jsme snížili po standardní situaci. Druhý poločas se hrálo na jednu bránu. Domácí se bránili a zkoušeli to jen dlouhými odkopy. Povedlo se nám snížit, ale nedohráním situace jsme Prazdroji opět umožnili odskočit na dvě branky. Nevzdali jsme se, a i přes nějaké neproměněné šance jsme dokázali vyrovnat. V penaltách jsme byli stoprocentní, domácí jednou vychytal Miky a jednou netrefili branku. Na Prazdroji jsme chtěli vyhrát, ale vzhledem k průběhu utkání, když jsme po 40 minutách prohrávali 0:3, je pro nás cenná i výhra po penaltách.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - L. Kubelka [-] , L. Jandoš [-] , T. Kratschmer [-] (59. P. Brichcín [-] ) , P. Hyneš [-] , V. Madunický [-] , V. Ranš [-] , M. Krýda [-] (46. A. Brtna [-] ) , R. Urban [-] , P. Kratochvíl [-] , D. Urie [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Ženíšek [-] , J. Němeček st. [-] , O. Pytlík [-] , J. Rucký [-] (68. H. Vladimír [-] ) , M. Valeček [-] - J. Němeček ml. [-] , M. Furár [-] , A. Luzhetskyi [-] , V. Pikhart [-] - V. Krliš [-] -

ŽK: 88. P. Hyneš - 15. J. Rucký , 80. M. Valeček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kostelník Lumír - TOMŠÍČEK Vojtěch, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů